Svatba na klíč podle Vašich představ


Svatba je významná rodinná událost, která se každému zapíše hluboko do paměti, nejen nevěstě, ženichovi a jejich rodičům, ale všem pozvaným hostům.

Je proto důležité, aby naše vzpomínky na tento jedinečný den zůstaly co nejkrásnější. Aby nebyly zatížené řešením problémů, neochotou obsluhujícího personálu na svatební hostině, přehnaně vysokými cenami za občerstvení, atd.

Pokud si chcete opravdu vychutnat slavnostní chvíle se svými nejbližšími, doporučujeme rezervaci příjemného privátního prostředí, kde se Vám budou snažit vyjít maximálně vstříc. Například v malebném prostředí Moravského Krasu, v Křtinách u Brna si můžete objednat svatbu na klíč podle Vašich představ.

Inspirujte se na facebooku.

Je libo obřad v kostele či v jeskyni?

Když začneme obřadem, můžete si říci své ANO netradičně v jeskyni, kde je možno zajistit civilní obřad, v Chrámu Jména Panny Marie postaveném světoznámým architektem Janem Blažejem Santini ve Křtinách, nebo v blízkém arboretu Mendlovy univerzity v obklopení vzácných dřevin a krásných soch či přímo v penzionu Starý Pivovar, kde se nachází útulný sál s kapacitou 42 osob. Kombinací vnitřních a vnějších prostor lze kapacitu rozšířit až na 85 hostů. Pokud se rozhodnete pro hostinu v populárním stylu garden party, nezaskočí Vás ani nepřízeň počasí. Party stan, plynové venkovní ohřívače, deky, to vše je zde k dispozici.

Párty stan na svatbu patří

Svatební pergola

Záleží na Vás
Půvab svatební hostiny ve Starém Pivovaru tkví především v tom, že o celém průběhu rozhodujete sami. Personál je připraven splnit každé Vaše přání, nikoli Vám vnutit svůj catering s předraženými nápoji, přebujelou květinovou výzdobu a ubytování v bojových podmínkách. Záleží na Vás, zda si pronajmete prostory s vybavením, obsluhou a zajistíte si občerstvení z vlastních zdrojů, nebo zvolíte komfortní variantu profesionálního cateringu s obsluhou na míru. Zda dáte přednost servírování klasického menu nebo rautovým stolům s teplým i studeným občerstvením, nebo pečení selat a kýt. Stejně tak je otázkou Vaší volby, v jakém stylu bude laděna slavnostní tabule (v romantickém, rustikálním či pompézním stylu) a veškerá výzdoba. Zda si budete přát louče a svíčky, nebo raději barevné nafukovací balónky, anebo obojí. Nevěsty se samy rozhodnou, zda se budou na výzdobě podílet, nebo ji přenechají profesionálům.

Luční kytice v interiéru

Svatba bez starostí
K dispozici jsou tři 4lůžkové apartmány, a pokud kapacita nestačí, jsme připraveni nabídnout rozvoz hostů do přilehlých penzionů. Možnost využít kompletního servisu, příjemného prostředí, dětského koutku, aby měli i ti nejmenší svatebčané kde dovádět, nebo třeba focení s našimi koníky je zárukou, že si v penzionu Starý pivovar ve Křtinách u Brna všichni vychutnají slavnostní den, jak se sluší a patří.

Venkovní pohled na penzion

Užijte si svou svatbu bez starostí podle vlastních představ! Navštivte stránky www.penzionkrtiny.cz a svěřte se ochotnému a vstřícnému personálu se svým přáním, jak by měl Váš velký den vypadat.

Zajímá Vás, jak tento penzion hodnotí Ti, kteří jej navštívili? Zde jsou necenzurované reference.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.