Super Playboy nová vůně, díky níž Vám bude on ležet u nohou...


Nyní můžete vyjít do ulic a svádět. S velkou silou Vás prostoupí ohromná přitažlivost. Jste připraveni na akci? PRESS TO PLAY!

SUPER PLAYBOY NOVÉ SENZAČNÍ VŮNĚ A PRODUKTY PÉČE O TĚLO

Ve světě, kde se může stát COKOLIV… a možná se i stane, se připravte na dobrodružství impozantních rozměrů. Ze stínu noci vystupuje zcela nový hrdina, mistr ve svádění. Přichází Super Playboy.

Dvě nové vůně Playboy z vás jediným navoněním udělají super svůdce noci. Luxusní řada produktů péče o tělo Super Playboy pak dokončuje tuto proměnu. VY jste Super Playboy a obvyklá pravidla již pro vás neplatí! Osvoboďte své schopnosti a ovládněte noc!

Nový Super Playboy

SUPER NÁVYKOVÉ VŮNĚ

SUPER MOCNÉ VŮNĚ

Pro ni: Vůně, díky níž vám on bude ležet u nohou…

  • Schopnost nalákat: Směs koktejlu margarita, energického drinku a mandarinek upoutá jeho pozornost… super rychle!
     
  • Schopnost, která ho učiní super závislým: Exotická strelície, sladká frézie a naprosto úchvatná mochyně ho zcela spoutá.
     
  • Schopnost být nezapomenutelná: Uzavřete dohodu se smyslným jantarem, hřejivým dřevem massoia a sexy pižmem. Nyní zůstanete navždy v jeho snech.

Pro něj: Super svůdná vůně se schopností proměnit rutinu svádění v pouhou formalitu…

Schopnost uchvátit: Nečekaný výbuch šumivého bergamotu, šťavnatého červeného jablka a pikantního pepře upoutá její pozornost… super rychle!

Schopnost získat si ji zcela: Čistá chladivá levandule v kombinaci s hřejivými listy skořicovníku a šťavnatého ananasu ji rozveselí. Právě se nacházíte v režimu “Super Playboy”.

Schopnost nadchnout ji: Nebude schopna odolat nezničitelnému cedrovému dřevu v kombinaci s výrazným pačuli a smyslným jantarem. Teď už ví, že to myslíte vážně.

„Existuje jen jediný způsob, jak zjistit, co se skutečně stane. PRESS TO PLAY!”

Soutěž s Playboyem a staň se hrdinou svého města

Vyhraj den plný zážitků za 20.000 Kč, nebo nové vůně Super Playboy

Zapoj se do hry Super Playboy a vyhraj každý den balíček nové vůně, nebo hlavní cenu - zážitek dle vlastního výběru v hodnotě 20.000 Kč. Připrav se na akci, PRESS TO PLAY! Hraj na www.playboy-vune.cz .

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.