Stylové dárky pro muže! Víme, po čem touží!

27.11.2013 | Nákupy

Také si marně lámete hlavu nad tím, čím letos potěšíte svého partnera pod stromečkem? Anebo hledáte vtipný dárek pro bratra, tatínka se smyslem pro humor či kamaráda? Přečtěte si naše tipy. Víme, po čem muži touží!

Dálkový ovladač na ženu

Ne každý to v dámské společnosti přizná, ale pravda je taková, že ovladač na ženu by si přál vlastnit každý muž. Přines pivo, Miláčku, tišeji, nebo Vypnout zvuk, to jsou funkce, které pánové s nadšením využívají, když se jim dostane tato hračička do ruky. Udělejte svému partnerovi radost, kupte mluvicí ovladač a splňte mu občas jeho tajná přání. V dnešní emancipované společnosti si můžete ovladač doma střídat.

Kdo má víc vypito?

Miláčku, kdo řídí? Kdo z nás toho víc vypil? Máme zavolat taxíka nebo ne? Na tyto otázky Vám rychle a spolehlivě odpoví alkoholový tester. Digitální tester v podobě klíčenky si může řidič připevnit přímo na klíčky od auta, aby věděl, zda je může použít, nebo ne.

Klasika aroma

Nechce s Vámi Váš protějšek hrát člověče, nezlob se? Připravte pro vítěze zajímavé ceny. Anebo si kupte domů alkoholovou verzi. Koho soupeř vyhodí, ten se musí vrátit na start a doplnit tam palivo do své figurky. Originální vánoční dárek nejen pro muže, který můžete vyzkoušet hned na Silvestra.

Golfovou propisku určitě nemá

Boty, trička s límečkem, míčky, hole, bag, možná i vozík, to všechno už každý golfista doma má. Čím tedy potěšit golfistu a být přitom originální? No přeci propiskou. Samozřejmě, že máme na mysli golfové propisky. Mají skvělý design, ze kterého bude každý milovník golfu vyloženě nadšený.

Drbátko nehty neničí

Drbání na zádech má rád každý muž. Že to moc dobře víte, ale nechcete si ničit nehty? Pošeptejte Ježíškovi, ať Vám přinese domů masážní drbátko. Můžete se vzájemně masírovat před milováním nebo po něm. Anebo místo něho. Taková masáž zad má také něco do sebe.

Chcete ještě více inspirace? Nalistujte stránky obchodu s vánočními dárky.

Přejeme Vám krásné svátky a ať uděláte hodně radosti!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.