Stačí minutka a šediny jsou pryč!


Také si připadáte nejvíce sebevědomá první týden nebo dva po barvě, ale ty následující už máte nepříjemný pocit. Máte dvě možnosti. Častější barvení nebo TouchBack HairMarker.

Vlasový korektor odrostů a šedin

Co že to druhé vlastně znamená? Jedná se o produkt americké kosmetické značky TouchBack by Colormark, která získala řadu prestižních ocenění v kosmetickém průmyslu (opakovaně ALLURE award, CEW Beauty Award, DISCOVER Beauty Award a Fitness Beauty Award), určený speciálně na odrosty. Tajemství úspěchu spočívá v patentované technologii. Jedná se o skutečnou barvu, která po nanesení dokonale splyne s Vaší barvou vlasů a zajistí Vašemu účesu naprosto přirozený vzhled. Na rozdíl od vlasových nebo dokonce běžných řasenek (které mnoho žen používá), tužek, pudrů, gelů a dalších alternativ působících nehezky uměle.

Touch Back by Colormark

Aplikace během chvilky

Použití je přitom velice snadné. Díky speciálnímu aplikátoru Fiber Flow™ stačí pár šikovných tahů a stříbrná pěšinka uprostřed je pryč. Chce to jen minutku počkat, než barva zaschne. Šediny na skráních odstraníte ještě s pomocí speciálního přiloženého hřebínku. Hair Maker se dá použít nejen na odrosty. Můžete s ním vykouzlit i barevné módní melíry. A pánové si jím mohou omladit šedivějící vousy. V závislosti na své nebo požadované barvě si můžete vybrat z několika odstínů. Žádný z nich se nedrolí, nerozmazává, ani z vlasů nevyčesává. A ani vlasům neškodí, což je dáno absencí amoniaku, peroxidu, PPD a podobných chemikálií. Prostě jen zkrášlující barva s kondicionérem a pšeničnými proteiny pro Vaše krásné vlasy.

Fiber FLow s hrebinkem

Obočí celý den bez úprav

A aby to obočí nebylo líto, představíme Vám také jednu šikovnou vychytávku na malování obočí. TouchBack Brow Marker je fixa, která precizně vyznačí a vykreslí jeho oblouk. V případě potřeby dobarví prořídlé obočí, obarví prošedivělé chloupky, nebo obočí opticky rozšíří či prodlouží. Jak si budete přát. Na rozdíl od klasických tužek má tato jedinečná fixa tu výhodu, že se nerozmazává, ani nevytváří pudrový efekt a obočí Vám vydrží po celý den bez úprav.

TouchBack Brow Market fixa

Více o obou pomocnících, kteří se postarají o Váš dokonalý vzhled, se dozvíte na stránkách www.touchback.cz. A najdete je samozřejmě také na facebooku, kde si můžete přečíst reference žen, které je již vyzkoušely.

              

Zdroj úvodniho foto: Profimedia.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.