Splácejte méně. Konsolidujte!


Každý měsíc řešíte to samé. Ohlídat, aby byly zaplacené všechny účty včetně splátek za půjčky, kontokorenty a kreditní karty.

Měsíc, co měsíc vás nepříjemně překvapí nejen celková částka, ale také často neúměrně vysoké poplatky a úroky. Konsolidace nabízí spojení všech splácených úvěrových produktů do jednoho za jednotných, a hlavně výhodnějších podmínek.

Vzít si půjčku je tak snadné. Peníze po ruce zajistí kontokorent a kreditní karty. Pokud však všechny tyto produkty nevyužíváte správně, čekají vás v budoucnu problémy se splácením. Z kolotoče splácení a dluhů vede těžká cesta, která v mnoha případech končí exekucí. Přitom správně provedená konsolidace dokáže ušetřit několik set až tisíc korun měsíčně a je určená zejména pro ty, kterým přerostly půjčky přes hlavu.

Ušetřete na úrocích i poplatcích
Hlavní výhodou konsolidace je sjednocení podmínek. Každá půjčka, každý kontokorent i každá úvěrová karta mívá rozdílné podmínky. Různým poskytovatelům platíte různé úrokové sazby, odlišné poplatky a také doba splatnosti se různí. Konsolidace půjček představuje převedení všech zmiňovaných úvěrových produktů do jednoho pod záštitou jednoho vybraného poskytovatele. Pro některé dlužníky představuje konsolidace nejlevnější půjčku a nejlepší řešení jejich finanční situace.

Konsolidovat lze cokoliv - spotřebitelské půjčky, půjčky online, hypotéky, kreditní karty i kontokorenty. Hlavním smyslem konsolidace je sjednocení a snížení úrokové sazby, snížení či dokonce zrušení všech poplatků. Ideálním výsledkem je jediná půjčka s celkově nižším úrokem, nulovými poplatky a jedním datem splatnosti. Konsolidace nabízí většina bankovních i nebankovních poskytovatelů na českém trhu s půjčkami. Úspory.cz vám pomohou najít toho nejlepšího z nich díky rychlému porovnání půjček online.

Hlavní výhody konsolidace půjček:
● nižší celková splátka
● nižší úroková sazba a RPSN
● úspora na poplatcích (např. za vedení a správu jednotlivých úvěrových účtů)
● možnost prodloužení či naopak zkrácení doby splatnosti
● možnost navýšení půjčky

Jak vybrat výhodnou konsolidaci?
Správně provedená konsolidace půjček přinese úlevu od starostí se splácením mnoha úvěrů, kontokorentů a kreditních karet. Celková finanční zátěž se sníží a zmizí problémy s hlídáním splatnosti každé půjčky zvlášť. Hlavní výhodou je nižší úrok a zrušení většiny poplatků. Starat se budete pouze o jeden větší úvěr.

Aby byla úspora co největší, je nutné vybrat si správného poskytovatele s nejlepšími podmínka. Většina poskytovatelů navíc umožňuje nastavení vybraných parametrů u nové půjčky. Klient si obvykle může nastavit výši splátky, dobu splácení či den splácení půjčky tak, aby mu to vyhovovalo. Konsolidaci však nabízí většina bankovních i nebankovních poskytovatelů na trhu. Jak si vybrat správně?

Úspory.cz nejsou banka ani nebankovní společnost, patří však mezi největší české srovnávače a nabízí praktické porovnání půjček včetně možnosti výhodného sjednocení všech stávajících půjček do jednoho úvěru za lepších podmínek. Nespoléhejte se na první nabídku, kterou získáte. Prostudujte si nabídku konkurenčních společností na Úspory.cz z řad bankovních domů a spolehlivých nebankovních společností a vyberte si nejlepší konsolidaci půjček na míru.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.