Šperky z nové jarní kolekce Swarovski elements Vás okouzlí

15.05.2012 | Krása a móda

Zamilovala jste si nádherné šperky Swarovski, anebo hledáte atraktivní doplňky, které elegantně doplní Vaši visáž?

Podtrhněte svou krásu
Málokteré šperky se těší tak velké oblibě jako právě ty zdobené krystaly Swarovski. Díky svému modernímu a stylovému vzhledu se silným nádechem osobitosti i bohatosti sortimentu podtrhnou krásu každé ženy. Musí se však jednat o originály. Šperky z internetového klenotnictví www.trendy-sperky.cz jsou zárukou pravosti. Při nákupu mimo jiné oceníte nadstandardní služby, jako je například dárkové balení ke koupi šperků Swarovski zdarma.      

Vyberte si sadu šperků
Celek je vždy více nežli suma jeho částí. Sady šperků sjednotí Váš outfit a působí velice elegantním dojmem. Pro inspiraci jsme pro Vaše oči připravily malou ukázku sad šperků nové jarní kolekce Swarovski elements:
 
  - Oslnivá krása čtverečků
Oslnivě zářivá sada šperků z vysoce ušlechtilého rhodia nás zaujala svými nevšedními čtvercovými tvary s drobnými kamínky. Zapínání náušnic je velmi praktické. Sada šperků je pozlacená a dostanete k ní (stejně jako k ostatním) zdarma řetízek.    
 
  - Modrá srdíčka nebo kytičky
Ze vzácného rhodia je vyroben také srdíčkový set zdobený modrými krystaly Swarovski. Podtrhněte svou mladistvou krásu záplavou modře planoucích a stříbřitě zářivých srdcí. Anebo je libo jednodušší sada šperků ve tvaru něžné květiny? Záleží na Vás.
 
  - Jako bystré oko v hlavě
Jako bystré oko v hlavě září nádherné krystaly Swarovski v sadě přívěsku a náušnic zakomponované do srdcového tvaru. Oživte svou visáž zajímavými detaily, kterých si každý všimne.    
 
  - Zvýrazněte svou ženskost
Milujete něžnou růžovou? Harmonicky tvarovaný set šperků dekorovaný růžovými krystalky sluší blondýnkám, tmavovláskám i rusovláskám. Zvýrazněte svou ženskost nevšedním přívěskem a náušnicemi.  
 
Vyhrajte šperky Swarovski

Okouzlily Vás tyto skvosty stejně jako nás? Máme pro Vás dobrou zprávu. Nádherné šperky Swarovski elements můžete nyní dokonce i vyhrát, a to když se zúčastníte probíhající soutěže zde. Více informací o soutěži a samozřejmě o nové jarní kolekci šperků Swarovski najdete na www.trendy-sperky.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a mnoho štěstí v soutěži.  

www.trendy-sperky.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.