Snadný a rychlý recept na krásné tělo

16.04.2012 | Péče o tělo

Toužíte po štíhlém a pevném těle, ale nedokážete se přinutit ke zdravému životnímu stylu? Ani pro Vás nemusí zůstat pěkná postava pouhým snem. Objevili jsme pro Vás přístroj, který dokáže zdánlivě nemožné. Zpevnit, zeštíhlit i omladit!

Pevná a pružná pokožka bez námahy
Pro mnoho z nás je krásná postava synonymem zdravého životního stylu. Kdo však není zanícený sportovec, nebaví ho cvičení v posilovně, ani nedokáže být na sebe přísný, ten mohl donedávna o pevné postavě pouze snít. Avšak díky přístroji Niodé Vac III se tento sen může stát skutečností. Krásné pevné tělo můžete mít bez námahy. Po ošetření přístrojem Niocodé Vac III bude Vaše pokožka krásně hladká, pevná a pružná. Přístroj Niocodé Vac III dokáže kromě zpevnění pokožky spoustu dalších úžasných věcí, jako je například zeštíhlení problematických partií, odstranění celulitidy, detoxikace organismu a redukce metliček nebo omlazení pleti.

Niodé Vac III

Jak přístroj funguje
Zcela bez nadsázky můžeme říci, že přístroj Niocodé Vac III dokáže doslova utáhnout povislou kůži zpátky k tělu. A jak tento vynález vlastně funguje? Vacupressní masážní přístroj Niocodé Vac III pracuje na principu vakuových rázů. Působením vakuových rázů dochází ke stimulaci fibroblastů neboli buněk, které ve tkáni vytvářejí kolagenová a elastická vlákna. Přístroj na povrchu kůže vytváří podtlak a kůže s tukovými buňkami uloženými pod pokožkou je nasávána dvěma pohyblivými válečky uzavřenými v sacím prostoru masážní hlavy. Při masáži se navíc aktivují lymfatické cesty a dochází tak k celkové detoxikaci organismu. Ošetření se aplikuje nejen na problematické partie, ale také na dekolt a obličej. Drobné vrásky zmizí ihned po prvním ošetření a ty hluboké se zmírní.

Niocodé Vac III

Zbavte se povislé kůže i tukových polštářků 
Pokud Vás kromě povislé kůže trápí také tukové polštářky na problematických partiích, doporučujeme Vám kombinaci dvou unikátních přístrojů. V první fázi Vám přístroj Exilis doslova vyžene nadbytečný tuk z těla, a následně Vám jeho kamarád Niocodé Vac III doslova utáhne kůži povolenou hubnutím zpátky k tělu. To zní skvěle, nemyslíte? Vyzkoušejte i Vy absolutní hit letošního léta a zasaďte nadbytečným tukovým polštářkům dvojitý zásah. Revoluční kombinace dvou přístrojů je zárukou jistého výsledku. 

Před a Po

Sexy postava pro každého 
A kde se můžete do boje s povislou kůží a tukovými polštáři pustit? Ve Studiu Exilis, ve kterém o svůj dokonalý vzhled pečuje také mnoho českých celebrit. Tak nezapomeňte, sexy postavu mohou mít také ti z nás, kteří sportu a zdravému životnímu stylu příliš neholdují. Léto už se blíží. Začněte formovat svou postavu ještě dnes. Potřebné kontakty najdete na www.studioexilis.cz  . A pozor, pokud se zúčastníte naší soutěže, můžete ošetření přístroji Exilis a Niocodé Vac III také vyhrát.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.