Slevy i nulové úroky aneb užijte si výhody kreditek, o kterých se vám dřív ani nesnilo


Dlouhé bezúročné období, slevy na nákupy nebo možnost rozložit si nákup do pravidelných splátek s lepším úročením až na několik let. Takové výhody v současnosti nabízejí všechny kvalitní kreditní karty na českém trhu, jako je třeba Clubcard kreditní karta Premium.

Právě benefity přitom nejlépe ukazují, jak velký kus ušly kreditní karty od svého českého boomu v roce 2001.

V té době si jejich majitelé v České republice mohli o podobných výhodách nechat jenom zdát. Prakticky jedinou výhodou kreditních karet byla tehdy možnost nakupovat bez nutnosti mít našetřeno. Žádné slevy, nebo třeba nulové úroky ale na klienty nečekaly.

Plaťte kreditní kartou a získejte levnější nákupy
Postupem času se situace začala měnit a poskytovatelé kreditních karet začali nabízet nákupy bez úroku nebo slevy u vybraných partnerů.

V poslední době se nabízené výhody opět výrazně posunuly, což je vidět například na Clubcard kreditní kartě Premium od Tesco Finančních služeb.
Nejen že má bezúročné období až 51 dní, ale také každé placení s ní vám přinese
i Clubcard body. Za ty pak získáte Clubcard poukázky na další nákupy v Tesco.

Čím více kartou platíte, tím více poukázek dostanete, a tím více se vám zlevní další nákupy v Tesco. Za každých 10 Kč zaplacených Clubcard kreditní kartou Premium získáte 2 Clubcard body v prodejnách Tesco, až 20 Clubcard bodů
při platbě u partnerů sítě Premium a 1 bod v celé síti obchodů, kde akceptují platební karty MasterCard, a při nákupech na internetu.

Řekněte si, kolik chcete splácet
Vlastní nastavení výše splátek přitom bylo ještě před několika lety naprosto nemyslitelné. Nyní si např. u Tesco Finančních služeb klienti můžou splátky půjčky na kartě sami rozložit tak, jak se jim to hodí. Jedinou podmínkou je splatit měsíčně alespoň 4 % z dlužné částky.

Rozložte si nákup na splátky podle potřeby - Tesco finanční služby

Záleží tak na každém, jak velké splátky si nastaví. I když samozřejmě platí, že čím větší splátky, tím dřív je úvěr zaplacený.

V případě Clubcard kreditní karty Premium získají zákazníci navíc možnost rozložit si libovolný nákup nad 3 000 Kč do pravidelných splátek s nižším úročením.
A to až na 60 měsíců. Něco podobného v současnosti na našem trhu umí jen kreditky od Citibank a České spořitelny. Jenže u nich je maximální doba splácení 36 a 48 měsíců.

Splátky na 10 měsíců a 0 % úrok?
Proč ne! Clubcard kreditní karta Premium má navíc ještě další výhodu. První nákup v Tesco za víc než 3 000 Kč, který s ní zaplatíte, se automaticky rozloží na 10 měsíčních splátek s úrokem 0 %.

Když tedy zvážíte všechny uvedené výhody, které dnes většina kvalitních kreditních karet přináší, nakupování a placení s nimi může být opravdu výhodnější!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.