Skončete se stereotypem, obklopte se luxusem

24.08.2016 | Bydlení | Nákupy

Máte pocit, že vašemu domu nebo bytu něco chybí? Nábytek okoukaný a časem některý již nemoderní? V posteli se již tak dobře nevyspíte?

Otázky, které se dají vyřešit správnou volbou. Každá žena má svůj styl, eleganci, a to by měl podtrhnout také vhodný interiér s moderními doplňky.

Můžete se cítit jako královna

Ložnice nepatří mezi místnosti, kde trávíme nejvíce času, ale patří určitě k těm nejdůležitějším. Pokud máte rádi luxus a styl, je tu právě pro vás anglická krása luxusních postelí Hypnos. Ručně vyráběné královské postele společnosti Hypnos navodí klidnou atmosféru k vašemu odpočinku, zajišťují tak plnohodnotný a zdravý spánek. Navíc vás může těšit myšlenka, že ve stejné posteli spí anglická šlechta.

luxusni postel Hypnos

Společnost Hypnos se může pochlubit titulem „Královské zásluhy“, které uděluje královna Alžběta II. Britská královská rodina používá postele Hypnos ve svých sídlech včetně Buckinghamského paláce což je samo o sobě zárukou kvality a originality.

logo HYPNOS

Sny se mohou stát reálné

Postele Hypnos nedostaly svůj titul jen tak, ale jsou vyrobeny pouze z nejlepších přírodních materiálů jako je britská vlna, kašmír, hedvábí, koňské žíně a alpaka. Potahy jsou šité z měkké prodyšné vrstvy britské vlny a belgického damašku napuštěného stříbrem, boční prošití postele dodává pevnost a originální styl. Společnost nenabízí jen postele, ale také další řadu novoklasického nábytku, který zachovává původní tvar, ale již splňuje požadavky moderní doby. Pokud se vám líbí styl art deco, vintage, industry nebo rustikální nábytek, začněte ve svém domově se změnami. Stylový interiér se také výborně využije v hotelech, klubech nebo restauracích.

Praktické a přitom originální

Rustikální jídelny přichází opět do módy a vypadá to, že na pomyslné špici budou hodně dlouho. Jejich výhodou je výborná kvalita, skvělý design, který nikdy neomrzí. Obliba jídelních setů stoupá, tak proč si nesestavit svůj vlastní, například z dubového masivu ve stylu francouzského Provance s čalouňenými židlemi. Na výběr je ale také strohý průmyslový design, který je v současné době velmi žádaný.

luxusni rustikalni nabytek

Rustikální nábytek je možné umístit i do modernějšího stylu bydlení jako je loft. Velký výběr představují i jednotlivé barvy, které sladí vaši domácnost do nejmenšího detailu.

Moderní a praktické doplňky

Bytový doplněk neplní jen funkci estetickou, ale měl by být i praktický. Konzolové a odkládací stoly jsou nejen moderní, ale velmi dobře skladné, funkční a dotváří styl pokoje. Společnost Soul Home představuje širokou nabídku konzolových a odkládacích stolů ve stylu art deco v minimalistickém pojetí, které můžete umístit v ložnici, obývacím pokoji, předsíni nebo koupelně.

prakticke konzolove stolky

Krásu odrážející zrcadla ve světle křišťálu

Velmi harmonizující s anglickým stylem jsou zrcadla Soul Home, která jsou navržená tak, aby ladila s celým interiérem. Zrcadla, ať už ve stylu art deco, klasika, minimalizmus nebo moderna by neměly ve vašem domě chybět.

designove zrcadlo

Stejně tak se opět na scénu dostávají křišťálové lustry, které společně s ostatními doplňky tvoří dokonalou souhru elegance a krásy. Kombinace krystalů a LED osvětlovací technikou vytváří zajímavé teplé odstíny a dodávají místnosti nádech nadčasové elegance.

kristalove lustry

Soul Home – Hypnos Concept Store

Korunní 1284/54, Praha 2

tel: +420 223 001 399

e-mail: info@soulhome.cz

www.soulhome.cz

www.postele-hypnos.cz

logo SOUL HOME

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.