Sebevědomá žena je žádaná


Není nic přitažlivějšího, nežli žena se zdravým sebevědomím.

Schválně se zkuste zeptat kteréhokoli muže, jistě s námi bude souhlasit. Pokud žena věří sama sobě, a především se sama sobě libí a je se sebou spokojená, je to na ní vidět. A to na kilometry daleko! Proto zapomeňte na předsudky, hoďte obavy za hlavu a proměňte se z šedé myšky v sebevědomou ženu, které muži padají k nohám. Věřte, jde to!

V následujících řádcích vám poradíme, jak si zvýšit sebevědomí. Zkuste to s našimi tipy a uvidíte, že sama na sobě brzy zpozorujete změnu k lepšímu!

Každá žena je krásná. A Vy taky!
Jednou z nejrozšířenějších vlastností, na které ale vůbec nemůžeme být pyšní, je závist. Možná jste i vy někdy přistihla sama sebe, že jste se závistivě otočila za jinou ženou, která měla dokonalé vlasy. Nebo ve vás hlodal červíček závisti, když jste na kolegyni v práci viděla tu úžasnou sukni, kterou si ale kvůli širším bokům nemůžete dovolit. A víte co? Nechte toho! Každá žena je krásná a vy taky, akorát v něčem trochu jiném. Najděte na sebe alespoň 3 pozitivní věci a každý den si je připomínejte.

Oblečení, ve kterém vyniknete. Nebojte se toho!
O člověku toho hodně řekne i jeho oblečení. Co si myslíte? Otočí se muži spíše za ženou v šedé mikině nebo jejich pohled bude věnovaný ženě v barevných šatech zářících na dálku? Vidíte to, odpověď je více než jasná. Proto se nebojte oblékat výrazně, jen ať se veškerá pozornost ubírá vaším směrem. Noste sukně a šaty, ty k ženám neodmyslitelně patří a mužům se líbí.

Usmívejte se. Je to zadarmo!
Určitě nám dáte za pravdu, že člověk s úsměvem na tváři působí daleko přátelštěji nežli ten, kdo se mračí nebo má na obličeji neutrální výraz. Tak to zkuste taky a usmívejte se na všechny kolem sebe. Divili byste se, jak lidé na úsměv reagují - a co teprve muži! Zapracujte na svém úsměvu, dbejte na ústní hygienu a rty si zvýrazněte rtěnkou nebo leskem na rty. Ať to má šmrnc!

Pochvalte se. Určitě máte za co!
Člověk by si měl vážit sám sebe, a především by si měl sám sebe cenit. Určitě jste v životě dokázala něco, na co můžete být právem hrdá. Tak na sebe buďte pyšná a nezapomeňte se za každý - byť sebemenší - úspěch patřičně pochválit. Zajděte si na manikúru, dopřejte si kosmetiku nebo si nechte udělat nový účes.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.