Revoluční hit pro více než push-up efekt!

19.10.2012 | Dámská móda

Úspěšná značka spodního prádla Palmers představuje absolutní hit letošního podzimu – MIRACLE UP. Jedná se o jedinečný push-up korzet, který znamená inovaci pro vzhled vašeho poprsí.

PALMERS „MIRACLE UP“ se obléká přes vaše spodní prádlo. Jemný a svůdný krajkový korzet vytváří dramatický push-up efekt tím, že zvedne a formuje poprsí. V butiku PALMERS v pražském Centru Chodov je k dostání od října v černé a bílé barvě. Prodává se ve velikosti S, M, i L za cenu 1.077 Kč.


Push-up korzet zepředu.


Push-up korzet zezadu.

Ženy, které již touze pod názvem PALMERS podlehly, ví, že důraz na detail, pohodlí a nadčasový design dává spodnímu prádlu této rakouské značky svůj patřičný glanc! Podzimní a zimní kolekce má za cíl uspokojit i tu nejnáročnější zákaznici, která však nechce sáhnout hluboko do kapsy. Značka PALMERS od svého loňského vstupu na český trh dokazuje, že dokáže skloubit luxus s dobrou dostupností a tudíž, že si toto spodní prádlo, plavky i oblečení pro domácí pohodlí může dopřát skutečně každý.

Značkový obchod PALMERS se nachází v Centru Chodov od března letošního roku. Příjemné prostředí butiku a nápomocné asistentky jsou k dispozici každý den od 9 – 21. hodiny.

O značce PALMERS
Podmanivá, působivá, pohodlná a hlavně cenově dostupná značka chce oslovit ženy i muže, kteří si potrpí na pohodlí a luxus zároveň. Filosofií tradiční rakouské značky PALMERS, která dnes působí již v třinácti evropských zemích, je nabízet exkluzivní kvalitu a vysokou estetiku. Hlavními atributy značky jsou proto smyslnost, elegance, půvab, jemnost a pohodlí, které společně dají vyniknout přirozené ženské kráse. „Historie a oblíbenost značky svědčí o tom, že PALMERS svým zákazníkům rozumí, a proto v dokonalé souhře kvality a detailu nabízí smyslné a náročné prádlo pro ženy a muže, které si přejí něco zvláštního,“ říká Karol Biermann, který přináší Palmers do České republiky.

Historie značky PALMERS:
V roce 1914 Ludvík Palmers položil základní kámen oděvnímu podnikání, které až dodnes svůj úspěch zakládá na mimořádných výkonech v oblasti produktu a „blízkosti zákazníka“. Dnes je PALMERS tradiční společnost úspěšně činná v 13 evropských zemích a vůdcem trhu v Rakousku.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.