Řekněme společně sbohem chloupkům i v zimě!


Žijeme v uspěchané době, kdy nemáme ani vteřinu nazmar. Děti chtějí večeři, práce máme nad hlavu, prádlo není pověšené a mnohdy ani vyprané… Většinou se zanedbáváme a nenajdeme si ani minutku času pro sebe, protože před sebou vidíme sáhodlouhé procedury. Mezi ně patří i odstraňování chloupků.

Ani v zimě není na škodu mít stále hladkou pokožku. Konec konců, pak se jednou rozhodneme zajít si zacvičit a narychlo hledáme dlouhé legíny, protože cokoliv kratšího by nás hned prozradilo. Holení je sice nejrychlejší variantou, ale zase nejdočasněší.

Pokud potřebujete, aby hladké nohy nějakou chvíli vydržely bez statusu kaktus, s přípravky Veet to není žádný problém! Bleskově chloupky odstraní i z problémových partií. Nejlepší je, že můžete mít sametově hebkou pokožku i několik dní a nemusíte na to neustále myslet.

Depilační pásky Veet se dají používat i na kratší chloupky a hladké nohy máte až 4 týdny! Takový výsledný efekt s žiletkou nikdy mít nebudete. Navíc je dost nepříjemné, když se říznete nebo se vám nepodaří některé partie oholit dokonale.

Velké plus při odstraňování chloupků nabízí Veet i pro těhotné ženy. Depilace občas způsobuje podlitiny. Proto je ideálním řešením depilační krém! Ten může těhotná žena pohodlně používat během těhotenství a vrátit se zpět k depilaci až při kojení. 

Dejte sbohem dočasnému holení a vyzkoušejte trvalejší variantu v pohodlí domova. Nebudete litovat.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.