Provoňte si celý dům


Svěží vůně přírody, jasmínu nebo jablka se skořicí. Příklady vůní, které nastolí klid a pohodu přesně takovou, jakou si přejeme. K tomu potřebujeme nejen danou vůni nebo esenciální olej, ale především ten správný aroma difuzér.

Jednou z celosvětově nejznámějších značek aroma difuzérů je firma Stadler Form, která nabízí nejen kvalitu, ale také odpovídající design. Aby nabídka byla kompletní, jsou součástí nabídky ty nejatraktivnější vůně a esenciální oleje.

Designový aroma difuzér Lea

Aroma difuzér Lea, se právem řadí mezi takzvané chytré domácí přístroje. Je obdařen unikátní technologií a umí vypouštět vůni do celé místnosti jemně a diskrétně. Vaše oblíbená vůně se tak bude lehce udržovat v interiéru, jak dlouho budete chtít. Tento luxusní a výjimečný difuzér může být v provozu pouze na baterie, takže nepotřebuje napájecí kabel. Je vybaven intervalovým systémem, který zajišťuje dlouhodobý provoz, a to tak, že v činnosti je 10 minut a na 20 minut se přepne do klidového režimu. Lea ale také umí vypouštět vůni v závislosti na denním světle. Pokud se začne v místnosti stmívat, difuzér se automaticky vypne. Výrobci nezapomínají ani na design, takže aromatický difuzér Lea si můžete pořídit ve čtyřech různých barvách. V bílé, bronzové, černé a limetkové.

aroma difuzer Lea

Aroma difuzér Lea je vhodný pro místnosti do 50 m2/125 m3. Jeho zásobník pojme jakékoli vonné esence o objemu do 10 mililitrů a hlučnost je nižší než 25 dB.

Kouzelný difuzér Jasmine

Oblé tvary aroma difuzéru Jasmine se hodí téměř do každého interiéru jako dekorace. Málokdo pozná, že se jedná o praktickou část bytu nebo osvěžovat vzduchu. Trochu připomíná ozdobný květináč nebo misku. Pokud si budete přát, bude nenápadně vypouštět svou vůni ve 20 minutových intervalech klidně celý den. Pracuje formou ultrazvukové technologie a umí přeměnit vodu smíšenou s esenciálním olejem v extra jemnou páru. Ta se jemně rozplyne v interiéru. Stejně jako její kolegyně Lea, je k dostání ve čtyřech barvách. V provozu vydrží až 24 hodin na jedno naplnění. Kapacita nádrže je 100 mililitrů. Jasmine se může pochlubit rozměry 130 x 90 x 130 milimetrů a váhou 0.4 kilogramy.


aroma difuzer Jasmine

Aroma difuzér Jasmine je napájený síťovým adaptérem. Má dva provozní módy, a to kontinuální režim, intervalový režim. V provozu může být až 21 hodin. Difuzér Jasmin obdržel významné disegnové ocenění Good Design, Housewares design awards – Best in category.

Exkluzivní oleje a esence

Těžký vzduch v místnosti se stane minulostí se 100 procentně čistými éterickými oleji přímo ze Švýcarska. Čisté a přírodní esenciální oleje REFRESH, RELAX a REVIVE vám zajistí příjemnou vůni v celé místnosti. Na výrobě olejů značky Stadler Form se podílí specialisté na vonné složky ze Švýcarska. Vyrábějí se z vysoce kvalitních rostlinných esencí a jsou ručně balené. Při jejich výrobě se zohledňují ekologické podmínky, což znamená, že se oleje netestují na zvířatech a neobsahují žádné syntetické látky, pesticidy ani parabeny.

Čím si provoníte svůj domov vy?

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.