Propijte se ke kávovaru zdarma!


Presíčko, kapučínko, čokoláda. Slova, která zahřejí již při pouhém vyslovení. Proč ale o lahodných nápojích jen mluvit, když je můžete také pít? Pěkně v klidu, u jídelního či pracovního stolu, kdykoli budete chtít.

Profesionální baristé v ohrožení
Kapslové kávovary Caffitaly představují čím dál vážnějšího rivala profesionálních baristů. Díky nim si totiž může připravit vynikající kávu úplně každý. Navíc v pohodlí svého domova či kanceláře a za velice příznivou cenu. A ještě k tomu s výhodou snadné obsluhy a nenáročné údržby. Ve spojení s kávovými kapslemi Ecaffé vzniká lahodné kávové potěšení, jedinečný gurmánský zážitek povzbuzující naše smysly, který vyžaduje minimum práce.

Jedinečnost kapslí Ecaffé
Tajemství jedinečné chuti kávy Ecaffé spočívá v přesném množství odvážené kávové směsi, které je hermeticky uzavřeno v plastové kapsli. A protože trvanlivost takto připravené kávy činí až 18 měsíců od okamžiku zabalení, nakupují si majitelé kávovarů Caffitaly (ale také Saeco, Tchibo, Severin, GAGGIA a PRINCESS, neboť do všech těchto přístrojů lze kapsle použít) kapsle do zásoby, aby je měli vždy po ruce, když jejich chuťové pohárky nekompromisně zatouží po lákavém obsahu uvnitř.

Jedinečnost kapsí Ecaffé

Akční nabídka Caffitaly EASY
Že ještě kapslový kávovar nemáte a uvažujete o jeho pořízení? Pak by Vám neměla ujít informace o tom, že ho můžete mít zdarma! Pokud vypijete 8 espress, espress s mlékem, cappuccin nebo čokolád denně, dostanete přístroj Caffitaly EASY zcela bez poplatku. Tak zní akční nabídka Caffitaly EASY espresso a míchané nápoje.

Kapslový kávovar Caffitaly EASY

Caffitaly EASY má mnoho předností
Víte, že Caffitaly EASY je synonymem kvality a chuťové rozmanitosti? Vybírat můžete až z 6 různých voleb nápojů, které si díky výškově nastavitelnému prostoru na výdej nápoje pohodlně připravíte do libovolného hrnečku. Za zmínku rovněž stojí komfortní manipulace, snadné rozebrání, vysypání použitých kapslí, stejně jako automatické čištění a odstraňování vodního kamene.
Objemově velkorysé zásobníky šetří čas a práci, neboť díky nim nemusíte co chvíli doplňovat vodu.

Propijte se ke kávovaru zdarma i Vy! S lahodnou kávou Ecaffé Vás to bude bavit. Podrobnosti o aktuální nabídce Caffitaly EASY najdete na stránkách www.ecaffe.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.