Přivítejte léto vyživenou pletí! Zabráníte stárnutí!


Léto je období plné radosti, barev a zábavy. Unavená či povadlá pleť se k němu proto vůbec nehodí. Je tedy nejvyšší čas provést kroky, které naši tvář osvěží a omladí!

Vybrali jsme pro Vás několik produktů, které opravdu fungují!  

Pryč s únavou!
Na unavenou a povadlou pleť skvěle zabírá koenzym Q10, účinná látka v moderní kosmetice i dermatologii, podporující rovnoměrnou obnovu pokožky ve všech jejích vrstvách. Díky koncentrovanému Q10 zůstává pleť svěží bez známek únavy a zároveň dochází k redukci vrásek. Právě z tohoto důvodu se koenzym Q10 přidává do celé řady pleťových krémů. Avšak ještě účinnějším prostředkem na omlazení a zkrášlení pleti jsou koenzymové pleťové koncentráty, které ve srovnání s krémy obsahují mnohem větší množství koenzymu. Koncentrát Q10 od značky GOLDEN TIME je dokonce unikátní kombinací dvou druhů Q10 a díky tomu má až 20x vyšší účinnost než volný Q10 dostupný na trhu.

Koncentrát Q10 od značky GOLDEN TIME

,,Kouzlo koenzymu Q10 tkví v jeho schopnosti obnovit každou buňku pleti."

Co dokáže koncentrát Q10?
Kouzlo koenzymu Q10 tkví v jeho schopnosti obnovit každou buňku pleti. Díky tomu se pleť rychle regeneruje a zároveň je účinkem Q10 kompletně vyživována. Při pravidelném používání koncentrátu dochází k celkovému zlepšení kvality pleti, dále pleť získá lepší barvu a mladistvou svěžest. Známky únavy mizí, vrásky i jemné linky se vyhlazují.

Už ani vrásku!
Ženám se zralou pletí vřele doporučujeme vyzkoušet revoluční novinku v boji proti vráskám a stárnutí pleti, a to Peptidové sérum GOLDEN TIME. Peptidy patří mezi nejúčinnější látky v moderní dermatologii, která podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pleti, dokáže bezbolestně vyplnit vrásky a zpevnit povadlou pleť. Kromě vynikajících liftingových účinků je velkou výhodou aplikace peptidů to, že jsou přirozenou součást lidského těla, což zaručuje bezpečnost a vylučuje riziko vzniku alergické reakce.

Peptidové sérum GOLDEN TIME

Náš tip: Peptidové sérum GOLDEN TIME s obsahem měděných peptidů. Peptidy v kombinaci s mědí mají vyšší regenerační a omlazující schopnost než běžné peptidy. Když peptidy, tak jedině měděné!

Omlazení a čištění v jednom
Trápí Vás akné, přestože už je období dospívání dávno za Vámi? V tom případě potřebuje Vaše pleť dvojí pomoc! Omlazující a zároveň čistící schopnost mají luxusní Pleťové masky BRAPHY, které dokonale odstraní nečistoty i z těch nejhlubších vrstev pleti a přitom pleť vyživí a zajistí dokonalý lifting. A výsledek? Čistá projasněná pleť a mladistvý vzhled.

Pleťová maska BRAPHY

,,Vyživte pleť ještě předtím, než ji začnete vystavovat slunci, zabráníte tvorbě vrásek a dehydrataci pokožky."

Léto klepe na dveře čím dál silněji.  Vyživte pleť ještě předtím, než ji začnete vystavovat slunci, zabráníte tvorbě vrásek a dehydrataci pokožky . Přivítáte tak léto ve vší kráse a skvěle si toto pohodové období zalité sluncem užijete! Produkty z internetového obchodu www.etani.cz jsou tu proto, aby vaši pleť chránily, pečovali o ni a zajistili vám mladistvý vzhled!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.