Připravili jsme si pro Vás dva druhy snadného moderního letního líčení

27.07.2011 | Jak být krásná | Pleť

Vždy jde o kombinaci dvou kontrastních barev. Rozhodně se těchto barev nebojte. V létě si můžete dovolit víc, než jen hnědé stíny. Rozzařte svůj obličej a přitom použijte jen minimum kosmetických výrobků!

Líčení č.1
 
Modelce jsme rozzářili obličej pomocí světlého bronzeru. Jde o třpytivý pudr ideální na léto, který je dnes už k sehnání v každé letní kolekci všech kosmetických značek. Pokud nemáte bronzer, stačí pleť zmatnit obyčejným pudrem. Oční víčka přetřete zelenými stíny. Víčko si pomyslně rozdělte na polovinu a na vnitřní stranu naneste světlejší zelený stín a na vnější stranu naopak zase tmavý oční stín. Řasy zvýrazněte Vaší oblíbenou řasenkou a oči máme hotové! Nakonec už stačí jen přetřít rty korálově oranžovou rtěnkou. Pro náročnější doporučujeme použít i korektor pod oči a také korálovou tvářenku na líčka. Ale to už je opravdu na Vás. Záleží na tom, zda pospícháte nebo jak moc viditelné kruhy pod očima máte.
 
K líčení č.1 potřebujete řasenku, pudr, dva druhy zelených stínů a korálově oranžovou rtěnku.

Líčení č.2
 
Na pleť opět použijte bronzer nebo pudr (nebo nejlépe oboje). Oční víčka přetřete sytě meruňkovými stíny. Nebojte se přitlačit, ať je barva co nejvíce intenzivní. Řasy přetřete několika tahy řasenky a oči jsou hotové – výrazné a přitom tak jednoduše nalíčené. Na rty použijte nějakou křiklavější rtěnku v teplém růžovém odstínu. Oči a rty tak vytvoří perfektní hravý kontrast. Pokud zrovna moc nepospícháte, opět přidejte korektor pod oči a tvářenku, tentokrát v barvě růžové.
 
K líčení č.2 potřebujete řasenku, oranžové stíny, bronzer/pudr a růžovou rtěnku.

Autor: Mia Doxanská

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.