Předběhnou smart hodinky klasiku?


Oznámení o novém e-mailu nebo telefonování s hodinkami? Nic z toho již není vzdálenou budoucností. Naopak, smart hodinky jsou tu s námi. Navzdory všem moderním výdobytkům takových hodinek je však po klasice stále vysoká poptávka. Proč tomu tak je? Co mají klasické hodinky do sebe, pokud si na nich nemůžeme v 21. století přečíst zprávy?

Tradice nadevše


Nejen značka Daniel Wellington má svou historii. Stojí za nimi příběh a dlouhá léta poctivé práce, která se odrazila právě v uctívání té které značky a zejména v kvalitě hodinek. Takové spojení je žádoucí a je radost vlastnit takové hodinky. A také jde zejména o prestiž.


Hodinky jako symbol


Společenský status se už dlouho spojuje i s drahými hodinkami a konkrétními značkami. Je mnoho lidí, kteří si drahé a krásné hodinky koupí právě kvůli prestiži. I když čas budou stále sledovat na mobilu. Smart hodinky mohou klasické hodinky nahradit, ale nenahradí léty ověřenou klasiku.


Nikdy nevyjdou z módy


Ruku na srdce. Nebo na svůj současný smartphone. Kdy jste ho naposled aktualizovali? Vyměnili za nejnovější trendy model? Smart hodinky jsou napojeny na smartphone, a i v jejich případě musíte jít s dobou.
Analogové hodinky nepotřebují žádné update-y, a za několik desítek let, kdy je  možná předáte svým potomkům, budou stále aktuální. Pokud jejich hodnota ještě nestoupne.


Stačí se podívat na design současné nabídky hodinek. Například dlouhodobě nejprodávanější kolekce oblíbené značky Daniel Wellington, Classic St. Mawes a Shefield, čerpají také z vintage designu. Kombinace jednoduchého ciferníku a vkusných kožených řemínků, které si navíc můžete měnit podle nálady, není ohrožena současnými trendy.
Univerzálnost takového designu vám navíc zaručí, že kamkoli si klasické hodinky vezmete, neuděláte krok vedle.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.