Poslouchejte svou oblíbenou hudbu v celé domácnosti

08.06.2017 | Bydlení

Hudbu posloucháme v různorodých životních situacích. Pouštíme si ji pro zpestření každodenních činností.

Doprovází nás třeba při jízdě autem, je součástí narozeninových oslav a různých veselí, zní nám do uší při relaxaci a nezklame nás ani tehdy, kdy máme špatnou náladu a chceme si jí zlepšit oblíbenou skladbou. Určitě i vy máte svůj vlastní seznam písniček, ke kterým se rádi vracíte a chcete si každý jejich tón užívat naplno. Proč se tedy omezovat kabelovou technikou, kde můžete hudbu poslouchat jen v jedné místnosti? Není škoda, že se musíte přizpůsobovat technice, zatímco by se ona měla přizpůsobovat vám

Nechte se unášet na vlnách hudební revoluce
Zavřete oči a představte si, že od teď budete moci svou oblíbenou hudbu poslouchat v celé domácnosti, aniž byste se museli ohlížet na umístění externího zařízení. Kvalitní zvuk se ponese všemi místnostmi a vy tak nepřijdete o jediný tón. Zdá se vám to jako sen? Tak ho s námi proměňte v realitu! Společnost Schneider Electric CZ představuje novinku: bluetooth audio přijímačem získá poslech vaší oblíbené hudby úplně jiný rozměr. Přijímač slouží pro přehrávání hudby přenášené z externího zařízení, ať už to bude mobilní telefon, tablet, DVD přehrávač nebo notebook. Připojení je snadné, je to úplně stejné, jako když si chcete v autě připojit mobilní telefon k handsfree zařízení. Otázka několika vteřin!

Set bluetooth audio prijimace

Už žádné omezování
Pořiďte si kompletní sadu zahrnující audio přijímač, napájecí zdroj, Zamak rámeček a dva reproduktory, nebo zvolte variantu samostatného modulu s přijímačem a napájecím zdrojem bez reproduktorů. Těch je možné k bluetooth audio přijímači paralelně připojit až 8. S nimi dosáhnete opravdu rozsáhlého poslechu a hudbu tak budete moci poslouchat opravdu kdekoli. Poslech hudby v obývacím pokoji, kuchyni či ložnici je klasikou, ale co tak si vychutnávat své oblíbené písničky třeba v koupelně? Reproduktory se instalují do podhledů, což ještě více podporuje přenášený zvuk a zvyšuje tak kvalitu poslechu. Audio přijímač můžete s vámi vybraným externím zařízením připojit buď bezdrátově pomocí bluetooth, nebo prostřednictvím audio jack konektoru umístěného na přední straně přijímače. Následně jen stačí poslech písniček ovládat na zařízení, což je velice snadné - na zařízení ovládáte nejen přehrávání písniček, ale i hlasitost.

Zapojeni bluetooth audio prijimace

Vyberte si vzhled
Bluetooth audio přijímač ve vaší domácnosti zaujme roli praktického, i estetického doplňku. V současné době je k dostání ve třech zajímavých provedeních - konkrétně Aluminium, Polar a Grafit. Jaké variantě dáte přednost, záleží jen na vašem vkusu, ohlížet se můžete i na zařízení domácnosti. S audio přijímačem se nebudete přizpůsobovat hudbě, hudba se přizpůsobí vám a nabídne vám maximální požitek, ať se budete nacházet kdekoli a budete dělat cokoli!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.