Pojistěte své štěstí před neštěstím

04.10.2012 | Bydlení | Děti a rodina

Patříte mezi akční ženy, které každodenně kloubí svůj profesní, rodinný a společenský život? Přestože vše skvěle zvládáte, také Vás mohou potkat malé i nemalé nehody, které bývají příčinou velkých nepříjemností. Životní pojištění a pojištění na blbost Vás před nimi ochrání.

Životní pojištění na míru 
Každé ženě nejlépe padnou šaty šité na míru. Stejně je tomu se životním pojištěním. Vyberte si proto takové, které Vás nejen dobře ochrání před nenadálými událostmi, ale také se nejlépe přizpůsobí Vašim potřebám. Maminky ocení výhody pojištění pro celou rodinu, podnikavé ženy si nechají ušít spíše investiční životní pojištění, praktické ženy dají přednost univerzálnímu životnímu pojištění a všechny moderní ženy jistě zaujme životní pojištění pro ženy. Nemůžete se rozhodnout, které z pojištění zvolit? Přečtěte si více na stránkách ČSOB pojišťovny. Mimochodem úrazové pojištění stojí za úvahu vždy.        


Nikdo není dokonalý
Vytopení souseda, poškození technického vybavení v práci, zranění spoluhráče v týmové hře, odřený lak na autě, každému z nás se občas podaří něco, o čem by raději taktně pomlčel. Nikdo není dokonalý a pojištění na blbost se občas hodí každému z nás. Pojistěte se proto proti nečekaným situacím pojištěním odpovědnosti za škody  způsobené v běžném občanském životě, a zároveň také pojištěním odpovědnosti za škodu, kterou může přivodit jako zaměstnanec svému zaměstnavateli. Pojištění odpovědnosti sjednané u ČSOB pojišťovny zahrnuje sjednání bez spoluúčasti, dvojnásobný limit pojistného plnění pro více škodných událostí v roce a vztahuje se na škody na území celé Evropy. Pokud si ho sjednáte on line, získáte navíc slevu ve výši 10%.  


Pojištěnému štěstí přeje
Milé dámy, nenechejte nic náhodě a dobře se pojistěte před nenadálými událostmi, které by mohly nepříjemně zkomplikovat Váš život. Není to pravidlem, ale kdo je dobře pojištěný, tomu se nehody vyhýbají. A když Vás náhodou nějaká ta nehoda potká, díky životnímu pojištění a pojištění na blbost ji snáze překonáte. 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.