Podzimní must have kousky


Up-gradujete podzimní šatník? Víme, které kousky by rozhodně neměly ujít Vaší pozornosti!

Pončo hitem sezóny
Pončo se vrací znovu do módy! Udělejte si radost tímto variabilním kouskem, který můžete kombinovat dle libosti. Jeho další předností je skladnost, což oceníte především na podzim, kdy jsou velké rozdíly mezi ranními a odpoledními teplotami. Ráno Vás pončo příjemně zahřeje a odpoledne jej můžete složit do tašky.

Pončo je hitem sezóny

Není šedá jako šedá!
Nechcete být šedá myška? Ve slušivých šatech slim střihu a tříčtvrtečním rukávem rozhodně nebudete! Dámské šaty Tom Tailor Denim můžete nosit s legínami či punčochami, stejně jako s kotníčkovými či vysokými botami.

Dámské šedé šaty Tom Tailor Denim

Vínová sukně je skvělá volba
Podzim je obdobím sklizně vína, tak proč si nepořídit vínovou sukni? Vypasovaný střih ve spojení s délkou nad kolena nejvíce lichotí štíhlé postavě. Kupte se několik teplých barvených punčocháčů a buďte každý den vyladěná jako podzimní příroda.

Vínová sukně je skvělá volba

Khaki ladí k podzimu
Khaki nejenže ladí k podzimu, ale hlavně patří mezi módní barvy letošního podzimu. Pořiďte si proto alespoň jeden žhavý kousek v tomto přírodním odstínu. Teplákové sáčko nebo prošívanou mikinku se stojáčkem užijete na každodenní nošení i po zimě.

Khaki patří mezi módní barvy letošního podzimu

Náš tip: Svršky v khaki barvě doporučujeme doladit módními doplňky v oranžových nebo fuchsiových tónech. Chcete vidět více letošních must have kousků? Navštivte stránky www.yes-shop.cz!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.