Podlehněte kouzlu široké šály


Sledujete módu? Chcete vždy vypadat upraveně a přesto se cítit pohodlně? Současným hitem jsou široké šály, ponča a plédy.

Jeden kousek, různé styly nošení

Široký šál je možné nosit jako doplněk ke kabátu, ale také jako svrchní část outfitu. Tento kousek oděvu se hodí téměř pro všechny styly oblékání a tak je možné ho nosit při různých příležitostech – do práce, na nákupy, na procházky se psem ale hodí se také ke svátečnějšímu oblečení například na cestu na romantickou večeři.

siroky sal je trendy

Zahřejte se

Pléd Vás příjemně zahřeje a přitom nikde netlačí ani neškrtí. Právě pro pohodlí, které při nošení poskytuje je stále více vyhledáván a stal se doslova HITEM SEZÓNY. Má však ještě další velmi příjemnou vlastnost a to, že dokáže skrýt i nějaké to kilo navíc, což se může v tomto období hodit. Přeci jenom, kdo by odolal nástrahám vánočního cukroví. :-)

hrejivy pled

Všednosti se nebojte!

Pokud vám pléd připadá příliš fádní až nudný, podívejte se na nabídku butiku Monmar Fashion Store, kde mají na výběr z různých barev a vzorů. V nabídce jsou i oblíbená ponča nebo široké šály, které jsou stále in.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.