Pleťové oleje? Ideální letní péče!


Konečně je tu léto, kdy můžeme své pleti dodat krásný snědý vzhled přirozeným způsobem. Ale pozor, opalování také pleť vysušuje, podporuje proces stárnutí a vznik vrásek!

Pokud se chcete radovat z krásně snědého vzhledu své pokožky bez rizika, že Vám sluníčko přidá pár let a vrásek, dopřejte své pleti tu nejlepší péči – vzácné pleťové oleje z dálného Maroka.

Nepodceňujte význam hydratace
Nejčastější chybou v péči o pleť je nedostatečná hydratace. Především v létě, kdy je naše pleť v touze po získání vysněné bronzové barvy často vystavena působení slunečních paprsků, způsobuje nedostatečná hydratace vysušení, poškození a předčasné stárnutí pleti. Pleťové oleje představují jednu z nejúčinnějších možností, jak těmto negativním důsledkům předejít, neboť pleť hydratují a zároveň vyživují. Z hlediska svých účinků jsou nejvíce ceněné dva, arganový a opunciový olej. Proč právě tyto? A jak naší pleti prospívají?

,,Vzácné pleťové oleje z dálného Maroka – klenot v kosmetice"

arganový a opunciový olej

Vzácný arganový olej
Účinky arganového oleje, který je považován za elixír krásy a mládí, jsou známy již pěknou řádku let. Olej má vynikající anti-ageing efekt, což znamená, že při pravidelném použití omlazuje pleť. Díky vysokému obsahu antioxidantů pleť chrání a pomáhá ji udržet mladistvý vzhled, vyhlazuje vrásky a udržuje pleť přirozeně hydratovanou. Vzhledem ke své schopnosti podporovat tvorbu kolagenu a elastinu dokáže obnovit vitalitu vysušené, poškozené či předčasně zestárlé pleti. Arganový olej navíc pleť vyživuje, zásobuje ji vitamíny E, A a F a dalšími cennými látkami. A co je důležité, olej dodává opálené pleti nádherně bronzový až čokoládový nádech a přitom pomáhá déle udržet opálení.

arganový olej

Opunciový olej na pleť
Pokud chcete svou pleť ještě více hýčkat, můžete jí dopřát nejdražší olej světa – Opunciový olej, který se zastudena lisuje ze semen plodů kaktusu opuncie (Opuntia Ficus Indica). Díky šetrnému zpracování je olej bohatý na vitamíny, minerály, mastné kyseliny a aminokyseliny. Tyto aktivní složky oleje obnovují pružnost pokožky, rozjasňují její vzhled, vypínají vrásky a pomáhá redukovat tmavé kruhy pod očima. Kromě toho opunciový olej přirozeně hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku. Díky obsahu antioxidantům pleť chrání před působením volných radikálů. Výhodou opunciového oleje je fakt, že se velmi snadno a rychle vstřebává. Pokud máte problematickou pleť, jistě Vás bude zajímat, že opunciový olej rovněž stahuje póry a zmírňuje začervenání pleti. Stejně jako arganový olej podporuje a prodlužuje opálení.

,,Luxusní pleťové oleje prodlouží opálení o několik měsíců."

Olej z opuncie

Náš tip: Pleťové oleje prospívají nejen naší tváři, ale také vlasům. Z několika kapek, které vetřete do konečků vlasů, připravíte skvělou masku proti lámavosti a třepení.

Oba, arganový i opunciový olej Azbane jsou 100% přírodní produkty, které se vyrábí v Maroku, kde mají dlouhou tradici. Díky e-shopu www.etani.cz naštěstí nemusíte pro oleje létat až na sever Afriky, stačí jen navštívit stránky tohoto obchodu a odeslat svou objednávku

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.