Pásek dělá džíny džínami!


Od 20. let minulého století, kdy se na džínách objevila poutka, se pásky staly nepostradatelným módním doplňkem. Ať už máte na sobě klasické, zvonové nebo skinny jeansy v libovolné barvě, pásek k nim prostě patří.

Proč se ale spokojit s obyčejným páskem, když můžete mít opravdu stylový, který dodá Vašemu outfitu na osobitosti?                        

Bez pásku to není ono
Pásek patří mezi módní doplňky, které dokážou neobyčejně zatraktivnit vzhled každého outfitu. Pokud nechcete být tuctoví, jistě Vás budou zajímat naše inspirativní tipy, jak můžete svůj denimový outfit stylově doladit- a je na Vás jestli klasicky, nebo extravagantně. Inspiraci jsme čerpali na stránkách výrobce jeansového zboží a opasků JEANS & MORE s.r.o., jehož opasky nejsou produktem běžné sériové výroby, nýbrž výsledkem týmové práce designéra, sedláře a výrobce spon a dalších specialistů. Konečně můžete povýšit pásky na šperk!

Černý? Hnědý? Hladký nebo vzorovaný?
Již z prvního dojmu je patrné, že se jedná o velice kvalitní kožené pásky. K jejich výrobě se používá hovězí useň nejvyšší kvality. Na výběr máte z černé a hnědé barvy a hladké či vzorované varianty, u které si ještě můžete nechat povrch s vytlačeným efektem obrousit.

Odlévané spony zaujmou každého
Vysokou kvalitou se rovněž pyšní odlévané spony, které se stejně jako kožené pásky vyrábí v České republice z tuzemských surovin, a svým vzhledem zaujmou každého. Jen pro Vaši představu: černé opasky doplňuje spona v povrchové úpravě staro-zinek, hnědé spona v úpravě staro-mosaz.

Odlévané spony

Probarvěte si novou sezónu!
Že byste raději zajímavější barvu, než nabízí hnědá a černá klasika? Vyberte si pásek vyvedený v některém z atraktivních odstínů a pěkně si probarvěte novou sezónu! Je libo zelená, červená nebo bílá varianta?
Náš tip: Červený či zelený pásek v kombinaci s přezkou v netradiční úpravě staro-měď jen tak někdo nemá.

Netradiční přesky v kombinaci s červeným či zeleným páskem

Ruční výroba originálních spon
Jste ještě více nároční? Vyberte si sponu s motivem, který nejlépe doplní Vaši image. A pokud takový nenajdete, nebojte se být originální a svěřte své přání týmu JEANS & MORE s.r.o. Novinkou v jeho sortimentu je totiž ruční výroba originálních spon umožňující každému, aby doplnil svůj denimový model podle vlastních představ.

Ručně vyráběné spony od JEANS & MORE s.r.o.

Tímto naše inspirativní přehlídka pásků a spon končí, Vaší fantazii se však meze nekladou. . .

www.opasky-pasky.eu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.