Parafínové zábaly udělají dobře nejen Vašim rukám


Obtěžuje Vás nepříjemný pocit suchých rukou, přestože používáte ochranné krémy? Zkuste parafínové lázně!

Že nemáte čas nikam jezdit? Nemusíte. Kompletní vybavení si můžete objednat z pohodlí domova. A pozor, domácí parafínové lázně udělají dobře nejen Vašim rukám, ale také chodidlům, kloubům a dalším částem Vašeho těla.  

Jak na suché ruce

Nepříjemný pocit suchých rukou zná snad každá z nás. Hlavní příčinou jsou domácí práce, k nimž se v chladnější části roku navíc přidává mrazivé klima, které pokožku ještě více vysušují. V zimním období proto naše ruce trpí, přestože používáme mastné krémy. Ty totiž působí pouze krátkodobě. Pokud chceme dosáhnout dlouhodobějšího efektu, je třeba věnovat ošetření rukou více péče. Osvědčené řešení představují parafínové zábaly. Tuto službu, kterou nabízejí kosmetické salóny, si dnes můžete dopřát také doma, a to díky parafínovým lázním.

Vaše domácí parafínové lázně

Parafínové lázně mají uklidňující účinky na suchou, ochablou, ztvrdlou, nebo popraskanou pokožku rukou a nohou, a proto představují ideální řešení pro všechny, kteří trpí pocitem suchých rukou nebo suchých nohou s tendencí praskat. Použití lázní je snadné, a to vzhledem k vybavení vany termostatem pro automatické udržování teploty. Stačí si jen pořídit základní výbavu (parafínová vany, 2 kusy parafínového vosku, ochranné návleky a zahřívací návleky) a přečíst jednoduchý návod.

Nejde jen o ruce

Protože teplo z rozehřátého parafínu je převáděno do jádra postižené oblasti, zároveň otevírá póry a podporuje cirkulaci živin v kůži, zanechává kůži zjemněnou a projasněnou. Kosmetický parafínový vosk obsahuje minerální oleje napomáhající při zjemnění pokožky. Teplo parafínu prospívá nejen pokožce rukou, ale má celou řadu dalších blahodárných účinků. Parafín změkčuje také nohy a lokty, zklidňuje bolavé svaly a bolavé klouby, stimuluje krevní oběh, pomáhá zajistit úlevu bolesti způsobené artritidou a chronickými záněty. Dále působí pozitivně na otlaky či revma.

Proměňte také Vy svůj domov v malý kosmetický salón a dopřejte nejen svým rukám pocit zasloužené relaxace a uvolnění. Více informací o parafínových lázních najdete na stránkách www.wzsystem.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.