Originální kabelky pro každou příležitost

02.01.2012 | Dámská móda | Nákupy

Připadají Vám Vaše kabelky nedostatečně originální? Rozsviťte své kabelkové portfolio krásně barevnou kabelkou, která nezapře svůj mexický původ.

Nejde jen o módu
Kabelky patří mezi nejoblíbenější, a zároveň nejpraktičtější módní doplňky. Originální značkové kabelky Candy jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů, přesněji z nepoužitých obalů od sladkostí, nejenže oživí Váš outfit, ale také jejich koupí přispějete k ochraně přírody a k podpoře mexických obyvatel.

Vyberte si z mnoha typů a velikostí
V Internetovém obchodě se značkovými kabelkami Candy Handbags najdete originální kabelky pro každou příležitost. Od peněženek a kabelek do ruky, přes středně velké a velké kabelky pro každodenní nošení. Všechny jsou voděodolné a pyšní se krásným designem. Je libo kabelka v jednom barevném odstínu, anebo několikabarevná? Stačí si vybrat.      

Co je malé, to je hezké
Little Candy je nejmenší kabelka, peněženka s praktickým uchem je šikovná na uschování všech důležitých drobností, jako jsou klíče, peníze, anebo kreditní karta. Díky oušku Little Candy snadno najdete ve své velké kabelce.
 

Atraktivní doprovod na večírku

Se značkovou kabelkou Party Candy od Candy Handbags oslníte na každém večírku. Padne do ruky jako ulitá a můžete si ji navléci na zápěstí. Pokud chodíte ráda do společnosti v doprovodu větší kabelky, elegantní dámská kabelka Big Party Candy Vás ochotně doprovodí. Vybrat si můžete z mnoha atraktivních barevných odstínů.     
 
Sladká a stylová

S oblíbenou kabelkou Sweet Candy od Candy Handbags s uchem přes rameno můžete vyrazit na romantickou procházku, do kina, na kávu, anebo na jinou příjemnou schůzku.
 

Kamarádka na nákupy

S velkou kabelkou Shopping Candy značky Candy Handbags vyražte na nákupy. Ucho z kvalitní kůže slibuje dokonalý komfort při nošení a díky jedinečnému modernímu designu budete nepřehlédnutelná.  
 

Každá je originál

Všechny tyto krásné kabelky se mohou pochlubit poctivým ručním zpracováním. Každá z nich je jedinečný originál. Značkové kabelky Candy Handbags nabízejí limitované originály kabelek vyrobené po jednom kuse. Udělejte radost sobě nebo některé z Vašich blízkých originální kabelkou.

Využijte originální nabídky
Kabelka z recyklovaných materiálů je ideálním dárkem pro všechny milovnice přírody. Navštivte internetový obchod se značkovými kabelkami Candy Handbags.

www.candy-kabelky.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.