Originální dárky z fotek vytvořené online

30.07.2013 | Bydlení

Snad každý už dával babičce v rámečku nějakou tu nejnovější fotografii. Někdo už podlehl také módní vlně a nechal svoji fotku natisknout na hrneček či na tričko. Jaké jsou ale žhavé novinky v této branži? A jsou tohle vůbec dárky, které se upotřebí?

Fotografie na hrnečky a trička byly skutečně módní před několika lety. Ale ruku na srdce – kolikrát rodiče či prarodiče tričko s vaší fotkou oblékli na sebe? Mnohem praktičtější už je darovat obyčejný rámeček – ten si babičky rády pověsí na zeď a fotkami se budou chlubit svým kamarádkám.

Novinky v podobě fotoknih
Z vlastních fotek teď ale můžete za pomoci nejnovějších technologií vykouzlit jiné dárečky. Například fotoknihy, které dokonale nahradí tradiční alba a ještě v sobě nesou punc exkluzivity.

Vaše fotky natištěné na jednotlivých stránkách knihy budou pevně svázány v jeden celek, takže se jistojistě nepoztrácejí. Navíc každou fotku můžete doplnit originálním popiskem, a tak z fotoknihy udělat menší literární dílo – vymyslete příběh nebo krátké vtípky ke každé fotce.

Fotoknihu si můžete nechat vyrobit u řady prodejců, dokonce je možné ji zadat i online. Můžeme vám doporučit například PIklio.cz, které má celou aplikaci na tvorbu přístupnou online – nic tedy nestahujete ani neinstalujete.

Fotka jako obraz
Máte nějakou skutečně povedenou fotografii? Povedlo se vám třeba vyfotit krásný západ slunce nebo máte pěknou fotku celé rodinky? Teď si ji můžete pověsit v plné kráse. Technologie jdou skutečně vpřed, a tak ji nemusíte tisknout na obyčejný fotopapír a dávat ji za rám, ale můžete si ji nechat vytisknout na pravé plátno. Fotka rázem získá úplně jiný rozměr.

Fotoplátno se prodává v základní variantě bez rámu, ale hodí-li se vám do interiéru, není problém přikoupit také moderní rám. Zdá-li se vám fotoplátno příliš okázalé, zvolte plakát – vyzdobíte si tak pokoj jak za mladých let. Jen nyní na plakátech nebudou hvězdy vašeho srdce, ale vy sama nebo vaše rodina…

Neoslovilo vás fotoplátno, plakát ani fotokniha? Stále tu je ještě klasika v podobě kalendářů z vlastních fotek. Na Piklio.cz navíc teď získáte bonus 200 Kč při registraci nového zákazníka!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.