Originální dárky pro kamarádky i pro kamarády

14.06.2013 | Nákupy

Vybírat dárky pro kamarádky a pro kamarády je mnohem zábavnější, než vybírat dárky pro ty, kteří berou život až příliš vážně, anebo nemají pochopení pro Váš druh humoru. Můžete si totiž dovolit trochu legrace. Že Vám chybí nápady? Pomůžeme Vám.

Tak trochu jiný dárek pro kamarádku
Nejlepší kamarádka si zaslouží mnohem více, než obyčejnou bonboniéru, tričko, anebo lak na nehty. Pokud je Vaše kamarádka nenapravitelný romantický snílek s hlavou v oblacích, věnujte jí létající přání. Na přání ona sama napíše, co si přeje, a zapálí hořák. Po chvíli se přáníčko promění v lampion naplněný horkým vzduchem, který vzletí vzhůru k nebesům. Prakticky založená kamarádka ocení spíše nějakou užitečnou věcičku, třeba záložku do knížky s lampičkou nebo skládací nákupní košík. Designový držák na kabelku nadchne nejen praktické ženy, ale i velké parádnice, které mají zálibu v módních doplňcích.             



Nevšední dárky pro kamarády

Že máte spíše kamarády než kamarádky? Máme inspirativní tipy na dárky také pro ně. Co třeba tričko Šetři vodu, pij pivo, toaletní papír s potiskem pětitisícovky, plyšový medvídek Mistra Beana, anebo panákové domino? Od věci není ani blikající klíčenka. Pokud Vám kamarád připadá stále jako kluk, kupte mu autíčko na dálkové ovládání. V případě, že si chcete ze svého kámoše opravdu vystřelit, kupte mu hodiny jdoucí obráceně.



Vtipné dárky pro ženy

A nyní ještě zpátky k ženám. Pokud hledáte dáreček pro nymfomanku, polštářek ušitý ve tvaru penisu i s koulema jí jistě udělá radost. Miluje Vaše kamarádka sladké? Bonboniéra plná necudných bonbonků se stejným motivem jako polštářek, jí připraví nevšední gurmánský zážitek. Ale dost už bylo nemravností. Naše inspirativní tipy raději ukončíme chladicí podložkou pod notebook, která jej ochrání před přehřátím. Jestliže Vaše kamarádka nevydrží ani chvilku bez svého hranatého miláčka, chladicí podložka je skvělým dárkem.          



Buďte originální

Více inspirace, jak potěšit své kamarádky, kamarády, ale také sourozence, partnery, anebo sami sebe, najdete na v obchodě s příznačným názvem www.obchod-s-darky.cz. Nebuďte suchaři a vyberte pro své blízké dárky, jaké ještě nedostali!   

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.