Od nového roku vždy včas:
Hodinky Axcent Vás inspirují

26.11.2012 | Dámská móda | Nákupy

Chodí Váš miláček pozdě na schůzky? Máme pro Vás tip na skvělý dárek k Vánocům! Kupte mu luxusní švédské hodinky.

Designový doplněk značky Axcent of Scandinavia jej inspiruje, aby začal od nového roku chodit včas.  

Luxusní designový doplněk
Krásné hodinky švédské značky Axcent of Scandinavia patří mezi velmi elegantní designové doplňky. Zároveň se jedná o praktický dárek, který potěší každého muže. Pokud ten Váš věčně zápasí s časem a chodí pozdě na schůzky, o důvod víc, proč mu je pořídit. Vánoce jsou k tomu ideální příležitost. V internetovém hodinářství s příznačným názvem Hodinky-4pm.cz najdete bohatou nabídku hodinek Axcent of Scandinavia, stejně jako ostatních kvalitních značek (např. Jet Set nebo Offshore, za velice příznivé ceny. Co Vás při nákupu jistě potěší, to je rychlost dodání a doprava zdarma.        

Už nikdy pozdě
Nyní ale zpět k samotným hodinkám Axcent. Hodily by se k Vašemu partnerovi spíše klasické, anebo designově atraktivní hodinky? Bude mu vyhovovat kožený řemínek, anebo dá raději přednost kovovému náramku? Netradiční provedení ocení především sportovně založení muži nebo kreativci. Nadčasová kombinace oceli a černé kůže bude nejvíce vyhovovat konzervativním pánům. Vyberte takové, které nejlépe doplní image Vašeho partnera, a zabalte mu je pod stromeček. Jistě se začne přinejmenším snažit, aby nechodil tolik pozdě. Buďte ale velkorysá. Vánoce jsou svátky klidu, tak to po něm chtějte až od Nového roku.         

Hodinky pro dámy

Pokud jste to nejčastěji Vy, kdo chodí pozdě, můžete si o tento vkusný a praktický doplněk napsat Ježíškovi sama. Ovšem pozor, na www.hodinky-4pm.cz tikají dámské hodinky mnoha různých designů, a proto musíte Ježíškovi upřesnit, které Vás nejlépe inspirují, abyste začala chodit včas. Přejeme Vám krásné svátky a úspěšný nový rok!
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.