Ochraňte svou rodinu před chřipkou


Chřipka je infekční onemocnění virového původu. Jakmile se nakazíme, viry se začnou v našem těle rychle množit, proto je třeba rychle zakročit. Ústní sprej ViroStop je účinný prostředek v boji proti chřipce.

Pomoc proti virům
Chřipka a nachlazení patří mezi nejčastější infekční onemocnění. Není divu. Jejich příčinou jsou viry, které se velmi snadno přenášejí kapénkovou infekcí. V dýchacích cestách se pak začnou viry rychle množit. Naštěstí tým odborníků Herb-Pharma AG vyvinul jedinečnou kombinaci přírodních složek, které dokážou zabránit virům v jejich množení a rozvoji infekce. Ústní sprej ViroStop vyrobený společností Fytofontana UK Limited podle švýcarské receptury Herb-pharma AG Schweiz patří mezi nejmodernější přípravky v boji proti chřipce a nachlazení s mimořádnými účinky. 

 

Jedinečná kombinace účinných látek
Vysoká účinnost ústního spreje ViroStop je dána jedinečnou kombinací účinných látek. Cistus krétský brání virům v rozvoji infekce. Šalvěj lékařská působí antibakteriálně a protizánětlivě. Echinacea posiluje vlastní obranyschopnost organismu, čímž odstraňuje příznaky nemoci. Mezi další výhody spreje patří velmi snadná aplikace, stejně jako příznivá cena.   

 

Zasáhněte včas
Na rozdíl od ostatních přípravků ústní sprej ViroStop neléčí příznaky, ale brání virům, aby pronikaly do buněk v organismu. Z tohoto důvodu je vhodný nejen při léčbě chřipky nebo nachlazení, ale také jako prevence. Pokud jste tedy začali kýchat, škrábe Vás v krku a nejste ve své kůži, zasáhněte včas a překazte virům jejich ničemné plány. ViroStop Vám v tom pomůže. Svého pomocníka v boji proti virům koupíte na www.herb-pharma.com, kde najdete také další přírodní produkty pro Vaše zdraví.

www.herb-pharma.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.