Objevte kouzlo vlasové kosmetiky s přídavkem zlata

01.12.2011 | Jak být krásná | Pleť

Která z nás by netoužila po nádherných vlasech, které září zdravím! Exkluzivní řada vlasové kosmetiky se zlatem a keratinem dovede Vaši korunu krásy k dokonalosti.

Novinka na trhu
Exkluzivní řada vlasové kosmetiky obohacená o zlato a keratin je na českém trhu novinkou. Ale protože výsledky nadstandardní péče o vlasy jsou patrné hned po prvním použití a na první pohled, mohou se šampóny a kondicionéry Brazil Keratin pochlubit celou řadou spokojených uživatelek.   

 

Šampón s přídavkem zlata
Šampón Brazil Keratin dodává vlasům svěžest, zdraví a obnovuje jejich přirozený lesk, což je dáno jeho jedinečným složením – obsahem zlata a keratinu. Přípravek se aplikuje se běžným způsobem, stačí jen vetřít do mokrých vlasů, lehce napěnit a opláchnout. 

 

Bez kondicionéru to nejde
Nezbytnou součástí správné péče o vlasy je použití kondicionéru. Vynikající vlastnosti keratinového regeneračního kondicionéru s přídavkem zlata ocení především majitelky poškozených vlasů. Jeho použití je obdobné, jako je tomu v případě ostatních kondicionérů. Kondicionér Brazil Keratin se aplikuje na mokré vlasy, nechá se působit dvě minuty, a poté se opláchne. Ovšem rozdíl je patrný ihned.      

 

Nadstandardní péče o Vaše vlasy
Objednejte si svůj zlatý šampón a kondicionér na www.brazilkeratin.cz a dopřejte svým vlasům péči, kterou si zaslouží.   

www.brazilkeratin.cz
   

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.