O dokonalý vzhled Vaší pleti se postará jediný krém

04.09.2012 | Jak být krásná | Pleť

Také si ráda přispíte a potom nemáte čas použít tu spoustu kosmetických přípravků, abyste dosáhla dokonalého vzhledu Vaší pleti?

Tak si to shrňme: pleťový krém, korekční tyčinka na kruhy pod očima a na zčervenalá místa v obličeji, Make-Up, pudr … kde na to v dnešní uspěchané době máme brát čas? Naštěstí je tady BB krém 6 v 1, který se o dokonalý vzhled Vaší pleti se postará.   

Najít vhodný krém není snadné
Když si vybíráme denní krém, snažíme se najít takový, který naší pleti zajistí potřebnou hydrataci i ochranu, a zároveň dokáže skrýt její nedostatky. Majitelky smíšené a mastné pleti navíc uvítají složení s lehkou texturou redukující mastný lesk. Že takový multifunkční krém těžko najdete? My jsme ho objevili.
 
Můžete si vybrat z varianty Light nebo Medium.

Krém pro dokonalou pleť
BB krém pro dokonalou pleť 6 v 1 hydratuje pleť po 24 hodin, sjednocuje její odstín, kryje nedokonalosti a známky únavy pleti, prosvětluje pleť a chrání ji před agresivními vlivy vnějšího prostředí. A díky své lehké textuře se velmi snadno nanáší.      

Jedinečná inovace rostlinné kosmetiky
Ptáte se, čím je dán tento unikátní mix vynikajících vlastností BB krému 6v1? Inovací rostlinné kosmetiky provedenou v laboratořích Yves Rocher: spojením výtažků z bílého čaje a aphloie chránících pokožku s pigmenty, které sjednocují a rozjasňují pleť. Objevte kouzlo jedinečného krému pro dokonalou pleť. Vybrat si můžete ze dvou odstínů. Být krásná je báječný pocit.

BB Krém můžete zakoupit v e-shopu na adrese www.yves-rocher.cz a v obchodech Yves Rocher.

V e-shopu Yves Rocher můžete získat dárky k objednávce, k objednávce nad 250 Kč dárek dle výběru a k objednávce nad 499 Kč další dárek. Podívejte se na přehled dárků zde.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.