Nerozbíjejte zrcadlo, laserová a estetická dermatologie Vám pomůže!


Vrásky, pihy, kožní výrůstky, akné, jizvy, chloupky, křečové žíly a další vady na kráse znepříjemňují život ženám i mužům po celém světě.

Nechcete mezi ně patřit? Pak máte dvě možnosti: buďto se zaměřit výhradně na svou vnitřní krásu, anebo využít moderních metod laserové a estetické dermatologie.        

Moderní cesty ke kráse
Moderní metody laserové dermatologie dokáží účinně řešit celou řadu estetických problémů. Odstraněním křečových žil počínaje a omlazením pleti konče. Prestižní soukromá klinika LaserPlastic díky využití těchto metod, komplexnosti a šíři poskytovaných služeb každoročně pomáhá zdokonalit vzhled a zvýšit sebevědomí stovkám spokojených klientů.

Šetrné odstranění křečových žil
Mezi často žádané zákroky patří odstranění křečových žil, což je problém, který trápí kolem poloviny populace. Moderní miniinvazivní výkony, na rozdíl od klasických zákroků, umožňují ambulantní způsob léčby, jsou k pacientům výrazně šetrnější a přinášejí výborný kosmetický efekt. LaserPlastic nabízí několik způsobů ošetření varixů, včetně novinky – ENDOVENÓZNÍ (nitrožilní) operace křečových žil v místním znecitlivění. Jedná se o minimálně invazivní způsob, po kterém na těle pacienta zůstanou jen malé krevní podlitiny, které do měsíce zmizí.

Odstranění křečových žil PŘED a PO Odstranění křečových žil PŘED a PO

Omlazení pleti
Touha udržet si mladistvou krásu nás vede k tomu, abychom pravidelně pečovali o pleť. Mnohem účinnější řešení, než je aplikace kosmetických přípravků, přináší profesionální omlazení pleti. Klinika laserové dermatologie a plastické chirurgie LaserPlastic využívá celou škálu laserových a dalších přístrojů k méně či více invazivním zákrokům, které vedou ke zlepšení stavu pleti. Lékaři kliniky umí odstranit drobné žilky v obličeji, na těle i končetinách, pigmentace, tetování, nechtěné ochlupení, kožní výrůstky, dokáží korigovat nevzhledné jizvy, léčit akné či zlepšit stav pleti při dalších onemocněních, např. tzv. růžovce.

Laserové odstranění tetování
Laserové odstranění tetování

Velice efektní je ošetření frakčním CO2 laserem či plazmovým přístrojem Portrait. Tyto zákroky navodí remodelaci kolagenu, zmírní tvorbu vrásek, vylepší vzhled jizev a celkově zpevní kůži. Oblíbená jsou ošetření neinvazivními rejuvenačními lasery, aplikace injekčních kožních implantátů, botulotoxinu, chemické peelingy a řada dalších. Všechny tyto metody jsou poměrně nenáročné z hlediska rekonvalescence klienta a výsledek je patrný prakticky ihned. Velice efektní je i tzv. ultrazvukový lifting prováděný přístrojem Ulthera, kterým se ošetřuje nejčastěji obličej, krk a dekolt, či aplikace různých druhů mezovláken, která navozují remodelaci kolagenu a tím zpevnění ošetřené partie. Další variantou je použití aplikace kanylových 3 D nití, které mají i liftingový efekt.

Aplikace injekčních kožních implantátů PŘED     PO
Aplikace injekčních kožních implantátů PŘED a PO

Ošetření přístrojem Omnilux zlepšuje hojení (např. u akné), zklidňuje pleť po invazivnějších zákrocích, v kombinaci se séry či maskami se používá též k vypnutí pleti, tedy k oživení a omlazení pokožky.

Ulthera – lifting bez skalpelu   PŘED a PO
Ulthera – lifting bez skalpelu   PŘED a PO

Aplikace botulotoxinu PŘED a PO
Aplikace botulotoxinu PŘED a PO

Nesmíme zapomínat ani na různé druhy mezoterapií, včetně jehličkové mezoterapie perem DERMAPEN a vynikající je též hloubková miniinvazivní hydratace pleti Vital injektorem.

Mezovlákna - facelift bez skalpelu PŘED a PO
Mezovlákna – facelift bez skalpelu PŘED a PO

Mladší a krásnější díky radiofrekvenci
Další metodou omlazení pokožky je radiofrekvence prováděná revolučním přístrojem Endymed, který působí v hlubokých vrstvách kůže a tím, že proniká hluboko do buněk, dokáže zpevnit a omladit vzhled obličeje. Současně můžeme používat i frakční koncovku, která ošetří povrchové vrstvy. Přístroj se však nepoužívá pouze k redukci vrásek, ale také jizev po akné, k redukci projevů celulitidy a tukových polštářů, stejně jako k vypínání pokožky v oblasti paží, stehen a všude tam, kde kůže ztratila pružnost.

Nově se nyní na klinice Laserplastic využívá i mikrojehličkové radiofrekvence ScarLet. Kombinací všech tří typů radiofrekvencí můžeme dosáhnout maximálního dobrého výsledku ošetření.

Přijďte se s našimi odbornými lékaři poradit, která metoda bude pro Vás ideální. Buďte mladší a krásnější i Vy! Více informací o metodách laserové a estetické dermatologie, ale také o plastické chirurgii, liposukci a dalších zkrášlujících metodách, najdete na stránkách specializovaného zdravotnického zařízení www.laserplastic.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.