Neodolatelně štíhlá díky infračerveným paprskům


Každá žena ví, že paprsky zkrášlují. Díky slunečním paprskům můžeme mít krásnou snědou barvu. Víte ale, že můžete být krásnější také díky infračerveným paprskům? Infračervené paprsky zeštíhlují a tvarují postavu.

Hubnutí pomocí infračervených paprsků
V chladném zimním období se většina z nás méně hýbe a jí více vysoce kalorických pokrmů. Především u nás žen se tento přechod na zimní režim brzy projeví na postavě. Naštěstí díky moderním přístrojům na hubnutí nepředstavuje nějaké to kilo navíc nebo ztráta pevnosti pokožky na problematických partiích žádnou tragédii. Novinku na trhu představuje přístroj X-SHAPE, který dokáže účinně stimulovat lidský metabolismus, a urychlit hubnutí pomocí aplikace infračervených paprsků řízených příslušnými programy vysílanými na specifických pásmech.



Program Vašemu tělu na míru
A jak vlastně přístrojové hubnutí pomocí infračervených paprsků funguje? Celkem jednoduše, podobně jako cvičení. Infračervené záření vysílané přístrojem X-SHAPE zvyšuje teplotu a tím prokrvení kůže, následkem toho dojde ke zvýšení metabolismu a aktivaci rychlého hubnutí. Vzhledem k tomu, že během ošetření zároveň dochází ke zlepšení mezibuněčné výměny a detoxikaci organismu pomáhá infračervená terapie také při formování postavy a odstraňování celulitidy. Možnost volby z 16 programů zaměřených na individuální potřeby (např. program celkové hubnutí, ženský tuk, program zaměřený na redukci tukových buněk ve spodní nebo naopak v horní části těla, celulitida, anebo mužské hubnutí), stejně jako použití zeštíhlovacích pásů (napojených na přístroj) navržených specielně pro každou partii těla zvyšuje účinnost aplikace. Pro zajímavost ještě dodejme, že se přístroj rovněž používá v rámci kosmetických ošetření, neboť zlepšuje vstřebání zkrášlujících produktů.         





Získejte zpět své tvary
Takže milé dámy, přestaňte na sebe lítostivě hledět do zrcadla a raději získejte zpět své ztracené tvary! S infračervenými paprsky to dokážete v neuvěřitelně krátké době a bez obtíží. Obavy z aplikace mít nemusíte, ošetření přístrojem X-SHAPE je neinvazivní, zcela bezpečné (jak dokazují tisíce klinických studií) a velmi příjemné, jak dokazují reference mnoha spokojených zákaznic i zákazníků. Během procedury pociťujete příjemné teplo. Více podrobností o tom, jak mít štíhlejší a pevnější tělo díky infračerveným paprskům najdete na stránkách www.jettcosmetics.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.