Nečekejte s obědem až do večera, když nemusíte!


Pizza, salát, jogurt, čipsy, čokoláda a chleba sýrem nebo párek. Také večer doma sníte, na co přijdete, protože přes den nemáte čas se v klidu najíst? Ať už zaháníte hlad rychlovkami, instantními polévkami nebo černou kávou, vězte, že zdravotní problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Že je Vaše polední pauza příliš krátká na obědvání v restauraci? Jděte do podniku s rychlou obsluhou, anebo si nechte jídlo dovézt až na pracovní stůl.

Tělo Vám to spočítá
Všední dny jsou plné povinností, a proto není divu, že si většina z nás vychutná své jídlo až večer doma nejlépe se skleničkou dobrého vína nebo piva. Všichni ale dobře známe staré dobré přísloví, které říká: „Snídani sněz sám, o oběd se rozděl s přáteli a večeři nech nepříteli.“ Samozřejmě, že není třeba, držet se ho striktně (pokud tedy nedržíme dietu), ale pravda je, že večeře by měla být spíše lehká, a neměla by představovat více než 30% našeho denního příjmu potravy. Kdo má ve zvyku, zahánět hlad kávou nebo rychlovkami, a pak se na noc nacpat, vystavuje svůj organismus četným zdravotním rizikům. Žaludeční vředy, nadváha nebo obezita, celulitida, hemeroidy nebo cukrovka patří mezi nejčastější neduhy způsobené nezdravým životním stylem. A večerní přejídání je jedním z nich.

Příznivá cena a velký výběr
Jak ale tuto situaci řešit, když u nás není zvykem obědvat dvě hodiny jako ve Francii? Kdybyste si nosili do práce kastrůlky, kolegové by se Vám nejspíš smáli. Kdybyste chodili na oběd do své oblíbené restaurace na druhém konci města, Váš šéf by z Vás asi moc velkou radost neměl. Naštěstí ale existují i jiné možnosti, například rozvoz jídla. Pokud pracujete v Brně nebo v jeho blízkosti, můžete si objednat dobré jídlo do kanceláře prostřednictvím stránek www.menurozvoz.cz. Když se podíváte na polední menu – rozvoz jídel Brno, budete mile překvapeni, a to jak příznivými cenami, tak bohatým výběrem jídel.

Rozvoz jídla Brno

Rychlovku ne, ale rychlou obsluhu
Pokud raději obědváte ve stylovějším prostředí, než je Váš zaneprázdněný pracovní stůl, můžete zajít na oběd do restaurace s rychlou obsluhou. Oblíbenou restaurací, která se specializuje na přípravu kvalitních jídel s rychlým servisem, je AZ Restraurant Brno. Příznivá cena a velký výběr jídel jsou zde naprostou samozřejmostí. Proto sem často chodí obědvat i náhodní kolemjdoucí, kteří se zde s oblibou dopřávají také snídani.

AZ Restaurant Brno

Nečekejte s obědem do večera
Ale zpátky do práce. Kvalitní a rychlé stravování zaměstnanců má i další přínosy, mimo jiné obecnou spokojenost na pracovišti. Zaměstnavatelé se mohou těšit z toho, že jejich pracovníci dodržují pracovní dobu, a odvádějí dobrou práci, protože jsou spokojení. Přece jen s plným žaludkem jde všechno lépe. Nehledě na to, že mohou požádat o příspěvek na stravování. Tak proč čekat s obědem až do večera? Rozvoz menu Brno a AZ Restaurant jsou tu pro Vás – myslí na Vaše zdraví i na Vaši práci. Jako stálí zákazníci se navíc můžete těšit na další výhody a slevy. Majitelé AZ karty mají například 10% slevu na veškerý sortiment po celý den.

Přejeme Vám dobrou chuť a skvělé pracovní výsledky!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.