Nebojte se liposukce! Jde to i bez bolesti!


O které liposukce se především jedná?

Díky moderním metodám představuje liposukce čím dál víc šetrnější zákrok nabízející klíč k dokonalejší postavě tisícům žen i mužů. Specializovaná zdravotnická pracoviště navíc umožňují volbu z více druhů zákroků, které lze provádět ambulantně bez nutnosti celkové anestezie.

Tumescentní vibrační liposukce
Tumescentní vibrační liposukce, která v posledních několika letech nahradila metodu klasické liposukce prováděné v celkové anestezii, se v současnosti používá prakticky na všech významných světových pracovištích estetické chirurgie. Naše klinika je vybavena posledním modelem vibračního liposukčního zařízení z USA, jehož předností je bezbolestný průběh ošetření, což je dáno šetrným rozkmitem s kontrolovatelnou a plynulou frekvencí, novými tenkými kanylami pro různé ošetřované oblasti v kombinaci s použitím anestetického a adrenalinového roztoku. Samotné ošetření probíhá tak, že se do pacienta nejprve vpraví roztok, a následně se drobnými kanylkami provádí odsátí tuku. Hlavními výhodami ve srovnání s klasickou metodou liposukce je snížení pooperačních bolestí a zkrácení doby operace i rekonvalescence. Zákrok se provádí ambulantně.

Před a po zákroku

 

Oblíbená laserová liposukce
Další vyhledávanou metodou je laserová liposukce (MPX), která představuje nejnovější koncepci tvarování postavy pomocí laserového paprsku. Důvodem obliby této metody je, že se jedná o nejméně invazivní techniku, kterou lze odstranit přebytečnou podkožní tukovou tkáň prakticky ve všech oblastech. Princip laserové liposukce je založen na přeměně laserové energie na energii tepelnou, která rozpouští tukové buňky. Vzhledem k tomu, že buňky dospělého jedince již nemají reprodukční schopnost, (dělení, množení), mají výsledky této techniky trvalý charakter. Nespornou předností je i to, že zároveň s redukcí tukové tkáně dochází k formování postavy, stejně jako k vypnutí kůže v ošetřovaných oblastech, což je dáno laserovou stimulací podkožního kolagenu.

Před a po zákroku

Pryč také s celulitidou!
Za nejvíce šetrné jsou považovány neinvazivní metody, jako je například jedna z nejnovějších metod estetické chirurgie – kavitace, která formuje postavu s využitím ultrazvuku. Působením ultrazvukových vln na tukové buňky dochází k jejich prasknutí a následnému vyplavení tuku a vody. Ty jsou následně odvedeny lymfatickým systémem do krevního oběhu, a vyloučeny z těla. Velkou výhodou tohoto zákroku je bezbolestnost, rychlost ošetření a schopnost odstranit také projev celulitidy. Pokud Vás trápí celulitida, je dobré vědět, že existuje metoda, Akustická rázová vlna , která je zaměřena přímo na tento problém. Dokáže zatočit s pomerančovou kůží v počátečním i pozdějším stadiu, a navíc koriguje jizvy a strie.

Recept na souměrnou postavu
Výše uvedenými možnostmi se výčet moderních metod estetické chirurgie, zejména neinvazivních ošetření, nevyčerpává. My se závěrem vrátíme k invazivním metodám, a to konkrétně k technice, která dokáže odstranit tukové polštářky na hýždích a stehnech, a využít je k vytvoření svůdného dekoltu. Transfer tuku přináší řešení pro dámy, které mají postavu ve tvaru hrušky, a touží po symetričtější postavě, aby se přiblížily mírám 90-60-90. Zákrok je minimálně invazivní, rychlý,šetrný a nezůstávají po něm žádné viditelné jizvy. Transfer tuku garantuje přirozený vzhled postavy, a to zejména v oblasti dekoltu. Na rozdíl od implantátů totiž nepůsobí ňadra zvětšená implantací vlastních tukových polštářků uměle a jejich velikost se v dalších letech přizpůsobuje váze pacientky.

Buďte krásná a sebevědomá také Vy. Moderní estetická chirurgie Vám to umožní a přesvědčí Vás o tom, že pro krásu se už nemusí tolik trpět.

www.laserplastic.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.