Navštivte novou prodejnu Monmar Store!


Vyhledávaný módní butik Monmar Store otevřel pro své zákaznice novou prodejnu MONMAR OUTLET STORE na adrese Dělnická 9, Praha 7

Najdete zde kvalitní a stylové oblečení pro každou dámu. Osvěžte svůj letní šatník elegantními kousky renomovaných značek a okořeňte jej doplňky, které Vám dodají na osobitosti.      

Nová prodejna MONMAR OUTLET STORE v Praze

Pro potěšení z oblékání
Oblékání i jeho nakupování by mělo být pro každou ženu příjemným zážitkem. Z této filozofie vychází butiky Monmar a nabízí proto svým zákaznicím nejen velký výběr dámského oblečení tuzemské i zahraniční výroby (ve velikostech 34 až 48), ale také příjemné prostředí a 100% profesionální přístup. Osobitost, péče, odpovědnost … to jsou jeho hlavními atributy.

Módní butik Monmar Store otevřel nový Outlet

Na přání zákaznic
Aktuální nabídku se zde snaží co nejvíce přizpůsobit přáním svých klientek. Nedávno například rozšířili sortiment nadměrných velikostí z kvalitních materiálů a lichotivých střihů, které dokážou umně zakrýt nedostatky, a zároveň zdůraznit přednosti. Stejně tak se zaměřují na oblíbené značky, nejvyhledávanější módní značka Betty Barclay je proto v Monmar Store hojně zastoupena.

Nejvyhledávanější módní značka Betty Barclay je hojně zastoupena

Nejširší sortiment renomovaných značek
Najdete zde samozřejmě i mnohé další renomované značky oblečení, mezi nimi GIL BRET, VeraMont, TUZZI, MODEE a nechybí ani kolekce vlastní výroby - MON'S. A konečně nesmíme zapomenout na doplňky. Luxusní dámské boty a kabelky značek RIPANI, S.Fiorentino nebo FACEBAG od českého výrobce UNIDAX z vkusně upravených regálů zvědavě vyhlížejí své majitelky. Ne že by se jim doma nelíbilo, ale projít se po ulici ve společnosti elegantní dámy je velmi lákavé . . .

Nejširší sortiment renomovaných značek

Navštivte novou prodejnu MONMAR OUTLET STORE i Vy a zpestřete si svou garderobu.

Pro inspiraci můžete nahlédnout na Facebook, kde se dozvíte aktuální novinky nebo na stránky www.monmarstore.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.