Navoňte se bez chemie

24.01.2017 | Nákupy | Péče o tělo

Používání voňavých sprchových gelů a parfémů je dnes už samozřejmostí snad každé ženy. Většinou ale ani netušíme, kolik zbytečné chemie na sebe tímto dennodenním rituálem aplikujeme. Naštěstí existují přírodní vůně, které mohou dokonce i léčit.

Možná už jste někde zaznamenali zmínku o Bachových esencích. Ty jsou považovány za druh homeopatické léčby nebo za způsob aromaterapie. K homeopatii mají někteří nedůvěru anebo ji rovnou odsuzují, ale o tom, že vůně zpříjemňují náš život, asi není pochyb. Vůně dokážou pozvednout naši náladu, chuť k jídlu i sexuální apetit a dodat energii. Podle některých vědců je mozek schopen si vůni, kterou zaznamenal, pamatovat už navždy, a tak mají vůně schopnost vyvolávat vzpomínky.

Většina žen má jednu z mnoha vůní, které kdy používaly, tu nejoblíbenější – některé ji dokonce nejsou schopny změnit a jednu vůni nosí celý život. Kdyby se však dozvěděly podrobné složení svého oblíbeného parfému (a to i těch nejluxusnějších značek), možná by svůj přístup přehodnotily. Chemicky vyráběné parfémy jsou totiž plné potenciálně nebezpečných látek, které jsou sice testovány a nesmí přesáhnout určité množství, ale nikdo neví, jak tyto látky působí při dlouhodobém používání anebo v kombinaci s jinými přísadami.

Skutečná vůně bez rizikových přísad

Ti, kteří odmítají své tělo vystavovat každý den mnoha uměle vyráběným látkám, preferují čistě přírodní kosmetiku. Té je už dnes naštěstí na trhu velké množství. Z jejich řady vybočuje italská značka NaturMilano. Společnost ve svých produktech doplňuje čistě přírodní a certifikované složky právě o zmíněné, pečlivě vybrané Bachovy esence.

vune Adorami

V nabídce NaturMilano naleznete tuhá toaletní mýdla, sprchové gely, tělové krémy a parfémy. Mezi zákaznicemi si největší oblibu získal parfém Adorami. Řada Adorami se vyznačuje opojnou, vzrušující orientální vůní s květinovými a dřevitými tóny spolu s ambrou. Obsahuje směs esencí, jejíž vibrační vlastnosti dokážou rozbouřit smyslnost a vášeň a vyprovokovat tělesnou chemii tak, abychom se řídili touhou a dokázali dávat i přijímat lásku a překonávat překážky a zároveň nám nechyběla trpělivost a tolerance. Parfém Adorami vás bude okouzlovat i svou skleněnou lahvičkou, ve které se vznáší zlaté vločky vyzařující světlo a drahocennost. Flakón navíc obdržíte v elegantní černé krabičce se zlatým písmem.

Až budete mít ve svém oblíbeném parfému poslední kapky a budete se chystat se na nákup dalšího, zkuste pro tentokrát něco jiného, třeba právě některý z přírodních parfémů s Bachovými esencemi. Možná, že konečně dostanete tu správnou energii a vlnu chuti do nových věcí, na kterou stále čekáte.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.