Mrtvé moře pro krásu i zdraví


Mrtvé moře je známé pro své léčivé a kosmetické účinky již odedávna. Mohou za to především minerály, které jsou v něm obsaženy ve velmi vysokém množství. Co jste o Mrtvém moři možná nevěděli a proč je pro nás tak prospěšné?

Jak se do Mrtvého moře dostanou minerály?

Ze strmých skalisek, které obklopují Mrtvé moře, proudí do jeho vod horké minerální prameny. Tyto termální prameny obsahují mimo jiné bromid, jód, draslík, vápník a sodík. Díky minerálům má voda i bahno z Mrtvého moře blahodárný vliv naši pokožku, napomáhá od svědění, kožních nemocí a ekzému. Také účinně léčí psoriázu a akné, podporuje krevní oběh a má příznivý vliv na naše buňky a jejich omlazení. Koupele v těchto vodách mají téměř zázračné účinky a uchovávají naši pokožku zdravou a krásnou.

Mrtvé moře

Mrtvé moře u vás doma

Za těmito koupelemi už ale nemusíte jezdit kilometry daleko, abyste si je mohli vychutnat ve své plné léčivé síle. J.D.S Přírodní koupelová minerální sůl z Mrtvého moře promění každou koupelnu ve vaši vlastní část Mrtvého moře. Tato sůl je vhodná pro každý typ pleti a pomůže vám nejen s omlazením, ale také s lupénkou, revmatem a kloubními bolestmi. Díky vysoké koncentraci minerálů čistí, regeneruje a prokrvuje pokožku. Také působí protistresově, takže kromě fyzického zdraví získáte i příjemný pocit na duši.

Sůl z Mrtvého moře

Bahno z Mrtvého moře

Nejste zrovna koupelový typ a dáváte přednost spíše léčivým pleťovým maskám? Přírodní černé bahno z Mrtvého moře je ideální především na problematickou pleť, akné, ale také lupénku nebo ekzémy. Pokud bahno nanesete jako pleťovou masku, pomůže odstranit odumřelé buňku, hloubkově vyčistí póry a zároveň je stáhne. Vaše pleť bude krásně hladká a na první pohled svěžejší a mladší.

Bahno z Mrtvého moře můžete použít také jako masku na vlasy k redukci lupů či k regeneraci. Velmi pozitivně působí také jako obklad na postižená místa po úrazech, zlomeninách nebo při revma.

Produkty z Mrtvého moře

Mrtvé moře i ve sprše

Rádi byste si užili sílu Mrtvého moře, ale naložit se do vany pro vás není úplně tím pravým? Vyzkoušejte přírodní mýdla z Mrtvého moře. Vybrat si můžete mezi mýdlem Malki z černého bahna, minerálním mýdlem, sirným či mýdlem pro děti a alergiky. Tato přírodní kosmetika vám pomůže pečovat o zdraví vaší pokožky tou nejjednodušší formou. Produkty z Mrtvého moře vás mohou jednou provždy zbavit i dlouhodobých potíží, které bývají mnohdy způsobeny také používáním chemických mýdel a sprchových gelů.

Mýdlo z mrtvého moře

Vyzkoušejte sílu Mrtvého moře a přitom zůstaňte tam, kde je vám nejlépe. U sebe doma.

Více produktů naleznete na www.mrtvemoredoma.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.