Monika Bagárová je ve svém kalendáři na rok 2013 k nepoznání!

02.01.2013 | Revue

Mladičká zpěvačka Monika, která se proslavila hlavně díky soutěž Česko-Sloveská Superstar, radikálně změnila svou image.

Za změnou účesu nemůže nová láska, jak by se mohlo nabízet, ale natáčení nového klipu "Let me love you". Monika svůj nový ombre styl komentuje se slovy, že nikdy před tím nepodstoupila žádnou výraznou změnu účesu ani barvy vlasů, bylo to prý spontánní rozhodnutí, které překvapilo i jejího dvorního stylistu Lukáše Macháčka. „Monika mluvila o změně už delší dobu, chtěla si nechat naplést vlasy, ale to jsem jí rozmluvil. Má krásnou hřívu od přírody, tak proč z toho neudělat přednost
a nepodtrhnout přirozenou krásu, která se z ženského světa vytrácí,“ komentuje změnu Lukáš, který vytvářel styling i pro zpěvaččin první kalendář s názvem Monika 2013.


Aneta Vignerová, Lukáš Macháček, Monika Bagárová

V kalendáři má na sobě půvabná zpěvačka vypasované róby, sexy černou krajku nebo i neodolatelný model haute couture od Yves Saint Lauranta. Kalendář se fotil jeden týden na čtyřech různých místech. Během slavnostního křtu se vydražilo 30 000 Kč, která půjde na účet Unicef.


 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.