Módní pánská šála je skvělým dárkem

01.12.2014 | Krása a móda | Nákupy

Také byste nerada, aby šála, kterou svému partnerovi věnujete, zůstala uvězněna mezi čtyřmi stěnami šatní skříně?

Nenechte se při nákupu ošálit nekvalitním provedením a vyberte svému protějšku módní šálu, která si ho komfortem svého materiálu obmotá kolem krku.

Příjemný materiál, moderní vzhled
Není nic horšího, než šála, která kouše. Příjemný materiál, to je hlavní kritérium, podle kterého se pánové rozhodují, zda svou šálu budou nosit, nebo ji navždy uzavřou do temnoty své šatní skříně. Že už tam nějakou od tchýně má, že? :-) Samozřejmě, šála je zároveň módním doplňkem, a proto je důležitý i její vzhled. Z našich tipů na moderní šály, které díky svému složení zaručeně nekoušou, si určitě vyberete tu pravou:

Kostkovaná klasika
Kostkovaný vzor ve spojení s nadčasovou kombinací black and white decentně oživí především jednobarevné kabáty, bundy, svetry a saka. 100% bavlna garantuje 100% pohodlí.

Kostkovaná šála oživí jednobarevné kabáty

Veselá praktická tuba
Šála ve tvaru tuby patří mezi jasné módní hity. Navíc má tu výhodu, že samovolně nesklouzne z krku, takže nehrozí riziko, že skončí v oddělení ztrát a nálezů. A oranžová barva stylově rozveselí nejen zimní outfit.

Praktická tuba Vám z krku nezklouzne

Stačí přetáhnout přes hlavu
Co dále pánové na tubách milují, je, že je snadno obléknou. Stačí jen přetáhnout přes hlavu a je to! Žádné přerovnávání a motání. Černobílé provedení se skvěle kombinuje.

Skvělá volba k denimu
Modrá kostka výborně ladí k džínovině. Denimová pánská šála od Toma Tailora je ta pravá pro všechny sportovně elegantní milovníky modrých kalhot. Opět kvalitní nekousavé složení, tentokrát bavlna s viskózou.

Modrá kostka výborně ladí k džínovině

Tenká temně červená
Spojením příjemného vzhledu i materiálu potěší tenká pánská Tom Tailor z módní kolekce 2014. Vydařený univerzální kousek, který člověk využije po velkou část roku.

Tenká šála Tom Tailor

Proužkovaná elegance
Lehká jako pírko je také viskózová šála pyšnící se decentním šedomahagonovým proužkem. Skvělá volba pro moderní elegány, nemyslíte?

Skvělá volba pro moderní elegány

Více módních inspirativních tipů nejen na šály najdete na stránkách www.yes-eshop.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.