Moderní bižuterie Made in Jablonec

08.08.2011 | Krása a móda

Máme pro Vás tip na skvělý český eshop s kvalitními českými šperky. Jde o www.bijoux-trend.cz z Jablonce nad Nisou nesoucí ochrannou známku šperků MADE IN JABLONEC.

V tomto přehledném internetovém obchodě naleznete originální Jabloneckou bižuterii, svatební šperky a slavné křišťálové šperky značky Preciosa. Dostupná bižuterie je vhodná jak pro každodenní nošení, tak pro výjimečné příležitosti. Můžete vybírat z více než 2000 položek ozdob do vlasů, náušnic, korunek do vlasů, prstenů, setů, náhrdelníků a broží. Šperky jsou na fotografiích vyobrazeny zcela reálně a ve skutečnosti navíc vždy vypadají ještě lépe. Firma Bijoux Trend CZ s.r.o. tím tak předchází nepříjemným překvapením zákazníků, kteří se často nechávají zlákat digitálně upravenými fotografiemi, a bižuterie poté ve skutečnosti často vypadá zcela jinak.

        

Veškeré úpravy bižuterie a jejích komponentů je prováděna ve firmách, které se na úpravy bižuterie specializují. Všechny šperky jsou bez použití niklu a niklových slitin a jsou samozřejmě zdravotně nezávadné. Firmě záleží hlavně na tom, aby celá výroba bižuterie a její prodej se rozvíjela a aby všeobecně známá spojení (jako například ,,Bižuterie Jablonec“), byla stále pojmem české bižuterie, na kterou můžeme být pyšní. A jaký je cíl výrobce bižuterie Bijoux Trend CZ s.r.o.? Moderní České šperky, ať již exkluzivní bižuterie, svatební bižuterie nebo bižuterie pro běžné nošení, opět vrátit do života našich žen, které nebudou muset nad zakoupením módní bižuterie váhat, a jejich blízkých, kteří nebudou váhat jim zakoupit šperky moderní bižuterie jako časté a milé dárky.

        

Nevíte, co koupit svým příbuzným jako dárek? Co třeba nějaký krásný set s touto luxusní českou bižuterií?  Sami ze svých zkušeností můžeme potvrdit, že jde o velmi kvalitní a cenově dostupnou českou bižuterii, v jejíchž kolekcích si najde ty pravé šperky každá z nás.

              

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.