Missky to rozjely na večírku žilní kliniky

18.01.2013 | Revue

Žilní klinika v čele s přimářem MUDr. Otou Schützem pořádá pravidelně na začátku roku setkání s přáteli kliniky a pacienty.

K velmi dobrým přátelům a pravidelným účastníkům této každoroční události patří i kolega doc. MUDr. Jan Měšťák. Většinu hostů setkání na klinice tvořili přátelé, kamarádi a spolupracovníci Žilní kliniky, někteří i po absolvované operaci křečových žil.

Letos se na večírku také tři krásné finalistky soutěže Česká MISS. A to nebyla v žádném případě náhoda. V loňském roce navštívila kliniku Česká miss Word 2011 Denisa Domanská a nechala si odstranit drobné mateřské znaménko. Řekla o tom svým kamarádkám Báře Kolářové a Mirce Košťanové a obě projevily zájem okouknout nejen pana doktora a kliniku, ale hlavně přístroj, který znaménka odstraňuje téměř bezbolestně.


MUDr. Ota Schütz, Mirka Košťanová, Bára Kolářová

Když už se krásky sešly na klinice, musel se pan doktor pochlubit i svým nejnovějším přístrojem, který slouží nejen k redukci celulitidy, ale také k zlepšení kvality, pevnosti a pružnosti kůže a částečně i k zeštíhlení.


Bára Kolářová, Mirka Košťanová, Denisa Domanská

Foto: Žilní klinika

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.