Miss Domanská měla tajnou schůzku s Italem

25.12.2012 | Revue

Česká Miss World 2011 Denisa Domanská místo toho, aby propadla předvánočnímu šílenství a sháněla drahé veledary, hodlá svého přítele obšťastnit stylově po italsku. Na tajné schůzce v pražských Holešovicích ji zaučoval Ital Roberto.

Jelikož jsou všichni blízcí Denisy velcí jedlíci a milovníci Itálie, poprosila šéfkuchaře holešovické trattorie Mercato Roberta Strazzullo, jestli by mohla nakouknout pod pokličku italské kuchyně pod dohledem profesionála. „Vánoční italskou specialitu Panettone jsem ještě nikdy nedělala a musím říct, že mě to s Robertem bavilo. To jsem ani netušila, jak dobrá kuchařka jsem a můžu slíbit, že od teď ji budu na Vánoce vždy připravovat. Navíc jsem ochutnala i spoustu dalšího jídla a byl to opravdu skvostný gurmánský zážitek,“ pochvalovala si Denisa.



Jako každý rok i letos Denisa vyrazí na hory. Kam jinam, než do italských Dolomit. „Jako modelka jsem v Miláně strávila několik měsíců a často na to vzpomínám. Mám moc ráda Kalábrii nebo Sardinii. Itálie je jedinečná svojí rozmanitou kuchyní, doslova miluju polévky, pizzu, piadine, ryby, rizotto a mořské plody, prostě vše, co je italské, je dobré,“ prozradila modelka.


 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.