Milujeme:
Úchvatné diáře na rok 2012!

11.01.2012 | Krása a móda

Objevili jsme pro vás ty nejkrásnější a nejstylovější diáře na rok 2012. Zazáříte se zlatým, okouzlíte fialovým nebo ohromíte červeným diářem. Vstupte do světa krásného plánování času.

Nová kolekce kožených diářů na rok 2012 se nese ve znamení krásy a dokonalosti. Kombinuje smysl pro praktické plánování času s atraktivním nadčasovým designem. V nové exklusivní kolekci předního českého butiku Arde Style Shop najdete diáře různých tvarů, barev a povrchů.
 
 

Diáře jsou k dispozici v denním a týdenním provedení ve velikostech A4, A5, A6, kapesní a mini. Mezi nejstylovější patří diáře na rok 2012 z ještěrčí kůže a zlaté diáře z hadí kůže s pozlacenými lemy stránek. V kolekci nechybí ani elegantní diáře pro pány v decentních barvách či praktické kapesní diáře ideální do kapsy u saka. Naprosto úchvatné jsou také uzamykatelné diáře s pevnou vazbou a postříbřenými okraji stránek. Každý takový diář je pak rozdělen po pěti dnech na jedné stránce celkem na 5 let.
 

Kroužkový diář nebo diář s pevnou vazbou?

Váháte, jestli je lepší kroužkový diář nebo diář s pevnou vazbou? Zkusíme Vám poradit, který pro vás bude ideální. Kroužkové diáře mají tu výhodu, že i když si na počátku budete muset připlatit, diář vám vydrží po mnoho let. Nový kalendář na nový rok, papírky a další doplňky si můžete snadno dokupovat a vložit do kroužkové mechaniky. Výhodou je, že tak můžete mít ve svém diáři stále pouze ty věci, které skutečně potřebujete a ty staré jednoduše vyjmout. Kroužkové diáře jsou vhodné i pro složitější plánování času a pro ty z vás, kteří si potřebují zapisovat více informací. Nevýhodou kroužkových diářů je jejich váha, protože jsou kvůli kroužkové mechanice o něco těžší než diáře s pevnou vazbou.
 

Výhodou diářů s pevnou vazbou je rozhodně jejich praktičnost. Pokud si navíc vyberete diář s pevnou vazbou, který obsahuje i propisku, nepotřebujete s sebou nosit již nic dalšího. Diáře s pevnou vazbou z butiku Arde.cz mají také oproti kroužkovým diářům pozlacené nebo postříbřené lemy stránek, což z nich činí jedinečný doplněk. Další výhodou je samozřejmě i velikost, můžete si vybrat diář ve velikosti kapesní, který se vejde do každé kabelky a v neposlední řadě i váha diáře. Diáře s pevnou vazbou jsou lehčí a navíc díky příznivé ceně si můžete každý rok dopřát nový.

Už víte, jaký bude váš nový diář na rok 2012? Navštivte butik www.arde.cz a vyberte si ten nejlepší právě pro vás.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.