Mějte krásné jemné ruce


Pokožka rukou mnohdy dokáže prozradit skutečný věk, ikdyž je obličej pěstěný a nalíčený.

Aby ruce zbytečně brzy nezestárly, je třeba dopřávat jim speciální, pravidelnou a kvalitní péči. Ruce jsou dennodenně vystavovány všemožným negativním vlivům. Zkuste si spočítat, kolikrát denně si je myjete. Voda a mýdlo, oboje pokožku vysušuje. Mytí nádobí, práce s úklidovými či chemickými prostředky, s penězi nebo papíry, používání gumových rukavic, zahradničení, to vše zanechává na pokožce stopy, zvlášť když jde o činnosti, které vykonáváme často a dlouhodobě. V létě ruce zpravidla poškozují sluneční paprsky, určitě si je chráníme méně než pokožku obličeje. V zimním období zase pokožku vysušuje mráz, narušují ji výkyvy teplot při střídání pobytu v místnostech či dopravních prostředcích a venku. Kůže postupně s věkem hrubne a někdy se na ní dokonce vytvářejí mozoly. Při pravidelné a správné péči lze ale stav pokožky rukou výrazně vylepšit.

penovy krem Glatte

Pěnový krém – příjemná aplikace a rychlý účinek

Skvělým pomocníkem pro hladkou a mladistvě vypadající pokožku nejen rukou je pěnový krém Glatte Extra Strong 15%. Tento přípravek je nejsilnější z řady pěnových krémů Glatte a hodí se na rychlé řešení akutních problémů. Velice rychle a účinně pomáhá ošetřit suchou kůži se sklonem k prasklinám, pomáhá i na mozoly. Obvyklá doba, kdy se pokožka za pomoci krému Glatte zcela zregeneruje, je 14 dní. Poté je možné přejít na pravidelné používání dalšího krému Glatte, Glatte Body 5%. Ten je ideální na každodenní ošetření pokožky rukou, ale i nohou a celého těla. Hodí se na ošetření po depilaci, po návštěvě bazénu či sauny.

Pokud trpíte kožními potížemi, jako je například lupénka, atopický ekzém, anebo kožními projevy spojenými s diabetem, je pro vás vhodné pravidelně používat krém Glatte Daily 10%. Doporučuje se používat ho na pokožku se sklonem k nadměrnému vysušování, ideální frekvence je dvakrát denně.

Všechny krémy Glatte se velice příjemně aplikují, pěnová konzistence nezhorší podráždění pokožky, naopak ji příjemně a měkce obemkne. Krém se velice lehce se vstřebává a nezanechává mastný film. Krém je bez zápachu, na pokožce zůstane jen svěží pocit.

logo Glatte

Hydratační schopnost karbamidu

Účinnost krémů Glatte je založena na látce zvané karbamid. Česky se nazývá močovina a najdete ji též pod názvem urea. Tato látka je našemu tělu zcela přirozená, a proto na ni nebývají žádné alergické reakce. Karbamid má silné hydratační schopnosti a hydratuje pokožku nejen zvnějšku, ale i zevnitř. Má totiž schopnost na sebe navázat a udržet vodu. Také pomáhá k odstranění odumřelých kožních buněk, čímž pokožku zjemňuje. A dokonce omezuje růst bakterií a tím předchází zhoršení kožních potíží. Snadno proniká do pokožky.

Díky aplikátoru se do krému Glatte nemůže dostat žádné znečištění a díky tomu krém vydrží opravdu dlouho bez nutnosti do něj přidávat konzervační látky. Neobsahuje žádné parabeny, umělá barviva ani aromata. Krémy Glatte dostanete ve většině lékáren na objednání do druhého dne, anebo si je můžete pohodlně objednat přes internet.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.