Magnetická čelenka – skvělý dárek pro ženy


Myslíte, že čelenky jsou jenom pro holčičky? Nedejte na předsudky! Tyhle krásné ozdoby do vlasů přeci sluší i velkým holkám a dospělým ženám! Tak proč jimi neudělat radost třeba pod stromečkem? Revoluční novinka ve vlasové módě - magnetická čelenka mile potěší každou z nás nezávisle na věku a délce vlasů.

Pohodlné a nelámavé

Čelenky patří mezi trendovní módní doplňky, které sluší ženám a dívkám každého věku a všech délek vlasů. Přesto většina z nás dává přednost buď rozpuštěným vlasům, skřipci, anebo klasické gumičce. Důvod je prostý, většina čelenek při delším nošení (některé i při kratším) nepříjemně tlačí. Dalším nešvarem je omezená životnost, především plastové čelenky se často lámou. Ovšem revoluční inovace ve vlasové módě v podobě magnetické čelenky zaručuje nejen pohodlné nošení, ale i dlouhou životnost. Kovový podklad jen tak nezničíte a díky magnetickému pásku nasazeném na něm čelenka netlačí.

Dokonale se Vám přizpůsobí

Další výhodou magnetické čelenky je super cena. Kovový základ, který Vám stačí jen jeden, stojí 20 korun, a pak už jen střídáte dekorativní magnetické pásky. Samozřejmě, že ani pásky nejsou drahé. A navíc si můžete vybrat z pestré palety mnoha různých barev, materiálů a provedení. Záleží na Vás, na Vaší náladě a outfitu, zda právě dnes dáte přednost jednoduché eleganci, veselému motýlkovi, anebo romantickému looku s kytičkou. Magnetická čelenka se Vám dokonale přizpůsobí po všech stránkách.

Skvělý dárek pro ženy

Stylový moderní vzhled, praktičnost a nízká cena, to všechno jsou dobré důvody, proč představují magnetické čelenky skvělý dárek pro kamarádky, kolegyně, příbuzné, prostě pro všechny malé i velké dámy, kterým chcete udělat radost něčím originálním. Nalistujte stránky www.celenky.eu a potěšte sama sebe i ty, které máte ráda!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.