Luxusní skleněné sauny na míru


Sauny nemusí být jen dřevěné. Do moderních interiérů se hodí skleněné modely, které hrou s materiály a světlem povyšují zážitek ze saunování na zcela novou úroveň.

Tradiční finské sauny jsou ze dřeva skandinávského smrku, který dobře odolává změnám teplot. Ze stejného materiálu se vyrábí sauny i u nás, nabídka dřevin je však rozmanitější. Luxusní je například cedr, používá se ale i osika nebo kanadská borovice.

Specialitou v nabídce české firmy SaunaSystem je pak sauna s interiérem z neomítaných lipových fošen. Lípa krásně voní a navíc je českým národním stromem, takže se v této sauně skvěle snoubí finská a česká tradice.

luxusni domaci sauna

Finská sauna budoucnosti

Moderní technologie ale umožňují pojmout sauny zcela jinak. Sauna Future má interiér z dýhovaných desek ROHOL (můžete si vybrat z cca 100 různých dekorů) a prosklené pohledové stěny.

Ergonomické opěrky zad s LED podsvícením pak celé sauně propůjčují futuristický vzhled.

Finské sauny jako je model Future nejlépe vyniknou jako dominanta moderního interiéru. Kdekoli jinde by taková sauna mohla působit poněkud nepatřičně.

Kvalitní domácí sauna podle vás

Firma SaunaSystem vyrábí a prodává finské sauny a infrasauny už více než 15 let. Každý kus vzniká na míru, není proto problém přizpůsobit jeho velikost nebo zvolit například jiné obložení vnějších stěn.

K dispozici je i široká nabídka doplňkové výbavy, například:

● vestavěné reproduktory

● topidlo s vyvíječem páry

● hvězdné nebe

domaci infrasauna

Sauny se mění, saunování zůstává

Přestože sauna vypadá jinak, princip saunování zůstává již stovky let stejný:

1. V roztopené sauně relaxujte 10-15 minut.

2. Prudce se zchlaďte v ochlazovacím bazénku nebo pod sprchou.

3. Celý cyklus několikrát opakujte.

Finští vědci nedávno potvrdili, že saunování 4-7x týdně chrání před kardiovaskulárními chorobami. Navíc je skvělé na detoxikaci a účinné v boji s celulitidou. Tak vzhůru do sauny!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.