Luxusní kabelky Louis Vuitton sklidily opět obrovský úspěch

20.12.2011 | Dámská móda

Existují kolekce některých značek, které u kritiků na zimních týdnech módy 2011 doslova propadly, ale jsou i takové, které sklidily obrovský úspěch. Nejvýznamnější z nich je nádherná fetiš kolekce kabelek od značky Louis Vuitton. Mluvilo se o ní naprosto všude. Vuitton se opět překonal a nezklamal.

Hlavní myšlenkou celé kolekce je rychlé ,,lock-it“ zapínání. Dominantními materiálem je samozřejmě kůže – jak v matném, tak i v lakovaném provedení. Nesmíme také zapomenout zmínit pštrosí a krokodýlí kůži a žhavou novinku – chlupy. Chlupaté kabelky překvapily a sklidily úspěch. Potisky jsou, dá se říct, klasické. První skupina je s ikonickým monogramem a skupina druhá je minimalističtější - bez loga. Dalšími zajímavými kousky, které stojí za zmínění jsou maličké psaníčka a brašny přes rameno. A samozřejmě na každé z kabelek najdete zlatý LV zámeček.

 
Pulsion Lockit
Jde o jeden z nejluxusnějších uzavíratelných pytlů z plyše. Na přehlídkách dominovaly v hnědých a tmavě modrých odstínech. 

 
Monogram Desire Lockit Vertical MM
Naše nejoblíbenější klasika v černé s typickým potiskem loga Louis Vuitton protkaným do nylonu. Má uši z pryskyřice. Jde o jednu z nejpopulárnějších kabelek vůbec.

 
Monogram Addiction Vertical MM
Opět klasická kabelka s monogramem. Logo LV je ručně vyšité do matné gumy. 

 
Monogram Fascination Lockit BB
Jehněčí kůže a kombinace lesku s matným monogramem - tím se vyznačuje tato fascinující kabelka. Je v elegantní černé, ale přitom je zároveň dost odvážná. Ideální kombinace. Seženete jí také ve žlutě hořčicové barvě, smaragdově zelené nebo světle šedé.

 
Lockit clutch PM Devotion
Velmi odvážný kousek! Kůže z aligátora kombinovaná se zlatem. Výhodou je, že tuto kabelku nikdy nemůžete ztratit, protože její součástí je zlatý řetízek na něhož konci je mohutný náramek, který si můžete připevnit na ruku. Tento kousek upoutá snad každého.

Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.