Luxus inspirovaný savanou, deštníky se zvířecími motivy


Stylové deštníky se zvířecími motivy vkusně doplní Vaši image i za nevlídného počasí.

Úvodní foto: S.Oliver - zvířecí motiv zařadil do kolekce v mladém designu v barvách aktuálních pro tuto sezonu. Deštníky jsou skládací mechanické.

Luxus inspirovaný savanou 
Pokud sledujete módní trendy, nemohlo Vám uniknout, že zvířecí motivy jsou tuto sezónu trendy. Tak proč si nepořídit deštník se zvířecími motivy? Nejen decentní dámy ocení komfort deštníku se saténem Doppler z luxusní řady Wild satin. Je libo módní holový, anebo praktický skládací plnoautomatický, který se pohodlně vejde do kabelky?      

 
Doppler - Atraktivní černý vzor se zlatými nebo stříbrnými kočkami po obvodu deštníku a do stejné barvy jsou zdobené i rukojeti deštníků. Holová verze je také vystřelovací a skládací je plnoautomatický.

Ladná kočičí elegance 
Doppler nabízí alternativu také pro ty, kteří si potrpí spíše na ladnou eleganci než na tygří či zebří divočinu. Atraktivní černý vzor se zlatými nebo stříbrnými kočkami po obvodu deštníku skvěle doplňuje zdobená rukojeť ve stejné barvě. Univerzální černou dobře sladíte se svým outfitem. Také v případě ladné kočičí elegance si můžete vybrat z holové verze, která je také vystřelovací, a skládacího plnoautomatického provedení.

 
Doppler - Z luxusní řady jsou to deštníky se saténem s názvem Wild satin, holový vystřelovací a skládací plnoautomatický.

Divočina v módních barvách 
Velké oblibě mezi mladými se těší deštníky S. Oliver. Skládací mechanické deštníky se zvířecím motivem v několika barevných provedeních patří mezi hity letošní sezóny. S takovým pěkným deštníkem člověku ani nevadí, že venku sprchne. Naopak. Vyberte si svého zvířecího kamaráda do deště na www.romistyl.cz.

www.romistyl.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.