Ležérní oblečení pro pohodové rebelky


Jste tak trošku rebelka, a přitom nekonečná pohodářka? Pak si určitě potrpíte na pohodlné oblečení, které je zároveň originální.

Pokud navíc milujete přírodu a cestování, kolekce STREETREBEL je pro Vás jako stvořená.

Nová kolekce je tady!
Pohodlné přírodní materiály, hravé vzory přinášející náladu slunného Mexika, to je nevšední módní kolekce letošního léta – StreetRebel! Vyberte si zajímavý top, tričko s potiskem nebo pohodlné kalhoty!

Potisky inspirované džunglí
Potisky patří mezi trendy této sezóny. Proč ale na sebe navléknout potištěné tričko nebo topík jako nosí všichni ostatní, když můžete mít originálnější kousek?

Vzdušný rozevlátý top s žirafou

Třeba vzdušný rozevlátý top s motivem žirafí princezny, který může mít buď podobu splývavého trička, nebo úzkého nátělníku se širokými ramínky. Záleží na Vás, jakou alternativu zvolíte.

Asymetrický splývavý top s tygřím motivem

Anebo by se Vám líbil asymetrický splývavý top s tygřím motivem v něžném starorůžovém odstínu? Také ten se dá nosit více způsoby. Můžete ho vykasat nebo stáhnout přes boky.

Japonské kalhoty - nekonečná pohoda
Také se nechcete tísnit v upnutých džínách? Objevte komfort, který přinášejí japonské kalhoty. Pas na gumu, bokový střih, volný vzdušný materiál, to je pohoda, která nikdy nekončí! Vybrat si můžete z různých variant pro všechny příležitosti. Jakmile si na japonské kalhoty zvyknete, nebudete chtít chodit v žádných jiných.

Japonské kalhoty

Nosit je můžete jak ve volném čase, tak do práce. A vlastně kdo říká, že si své oblíbené kalhoty nemůžete přibalit také s sebou na dovolenou? Když na to přijde, v japonských kalhotách se dá i sportovat.

V japonských kalhotách se dá i sportovat

Buďte svá!
Nemáte ráda prvoplánové a přezdobené šaty? Nebojte se být svá a rafinovaná a obohaťte svůj šatník o ležérně splývající šatičky se sexy vykrojenými zády! Zajímavý střih a barevné provedené v tmavě šedomodré s fialovými odlesky z nich činí naprosto unikátní kousek. A motiv ptáčků v koruně stromu nenechá nikoho na pochybách, že milujete přírodu.

Ležérní sexy šaty

Stejně jako ti, kteří pro Vás celou kolekci STREETREBEL vytvořili. Fair trade, green life style a život v souladu s přírodou, patří mezi hlavní priority společnosti Flamingopark. Eko čisté věci mohou být neobyčejně krásné, zvláště když jsou vytvářeny nejen s ohledem vůči životnímu prostředí, ale také s nápadem.

Více inspirace najdete na stránkách www.flamingopark.cz, kde si můžete prohlédnout také rafinovanou kolekci oblečení ChicLady linie a kolekci jedinečných šperků Mexican Touch.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.